Beste TOP 10 gps-trackers voor auto's 2024 - [Test + Reviews]

Update 2024

We zijn trots als experts in het vergelijken van producten, met name gps tracker auto, om je te helpen de juiste keuzes te maken. We hebben hard gewerkt aan het samenstellen van deze top 10, waar we de beste gps tracker auto van 2023 vergelijken. Wij hebben gps trackers getest van verschillende merken en alleen de besten opgenomen in deze vergelijking.

  1. Elektronica
  2. gps tracker auto

Inhoudsopgave

Onze top 10 gps tracker auto lijst - Wat zijn de beste gps-trackers voor auto's?

We beginnen deze vergelijking met de 3 gps-trackers voor auto's die als best getest uit de bus kwamen. Neem je tijd, en bekijk alle tien verschillende reviews, zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen alle gps-trackers voor auto's.

Bekijk hieronder direct welk gps tracker auto product volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen, hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je het betreffende product tegen de laagste prijs kunt kopen! 

1. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker 4G/LTE Magneet Gratis App Krachtige accu.

De Tracemaster Auto Volgsysteem GPS Tracker 4G/LTE Magneet is ontworpen om uw auto, boot of vrachtwagen veilig en betrouwbaar te volgen. Deze GPS tracker verbindt uw voertuig direct met uw mobiele telefoon of tablet, waardoor u de locatie altijd en overal kunt controleren. Deze GPS tracker heeft een krachtige interne accu die uw voertuig tot wel twee maanden volgt, ook wanneer er geen stroomtoevoer is. Daarnaast maakt de GPS tracker gebruik van de nieuwste 4G/LTE technologie, zodat uw voertuig altijd op de juiste plek wordt gevolgd. U kunt de locatie ook eenvoudig bekijken met de gratis app van Tracemaster. Deze app biedt u toegang tot informatie zoals actuele locatie, bestemming, snelheid en meer. Met deze informatie kunt u uw voertuig beter beschermen tegen diefstal of andere ongewenste activiteiten.

2. Auto VolgSysteem GPS Tracker LIVE APP Vast Magneet Tot 1 Meter Nauwkeurig Power Accu.

De Long Bear Rich GPS Tracker is ontworpen om uw voertuig te bewaken. Met dit volgsysteem kunt u uw voertuig altijd en overal eenvoudig en nauwkeurig volgen. Met de bijbehorende App (Android/Apple) kunt u direct real-time zien waar uw voertuig zich bevindt. De GPS-locatie is tot 1 meter nauwkeurig en via Google Maps krijgt u een direct overzicht. Ook als u geen telefoon bij de hand heeft, kunt u het voertuig met de webapplicatie volgen. Daarnaast is er ook een historie tot 3 maanden op te vragen, waarin u kunt zien welke route het voertuig heeft afgelegd en wat de gereden snelheid is geweest. De Long Bear Rich GPS Tracker is eenvoudig te installeren. Door middel van de meegeleverde magneet kunt u de tracker binnen een paar seconden aan uw voertuig bevestigen. Daarnaast is het volgsysteem voorzien van een interne accu met een lange levensduur. Dit betekent dat uw voertuig altijd en overal direct volgbaar is. Bovendien is deze GPS tracker kleiner dan de meeste andere GPS trackers, waardoor deze uiterst discreet is. Met deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker kunt u uw voert.

3. Cosia GPS Tracker 2023 Model Auto fiets 2160 uur batterijduur- 1 Meter nouwkeurig Waterdicht inclusief App.

Deze GPS Tracker is ontworpen met de nieuwste technologie en biedt een batterijduur van 2160 uur. Deze tracker heeft een 1 meter nauwkeurigheid, wat betekent dat je precies kunt zien waar je voertuig is. Bovendien is de tracker waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je deze bij regenachtig weer zult beschadigen. De tracker wordt geleverd met een gratis app, waarmee je realtime updates kunt krijgen over de locatie van je auto. Met deze app kun je ook de geschiedenis van de bewegingen van je voertuig bekijken, waardoor je altijd op de hoogte bent van waar je auto is. Daarnaast kun je ook een melding instellen zodat je op de hoogte bent als het voertuig van locatie verandert. De Cosia GPS Tracker 2023 Model Auto fiets is een krachtige en betrouwbare tracker. Het levert een geweldige prestatie, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Met deze tracker heb je altijd de controle over je auto of fiets en ben je altijd op de hoogte van de locatie.

TOP 4 -10 beste gps tracker auto

Je hebt net onze top 3 best geteste gps tracker auto van 2024 kunnen bekijken. Hoewel de drie bovenstaande gps-trackers voor auto's bij ons als allerbeste uit de bus zijn gekomen, hebben we natuurlijk nog veel meer producten getest. Je hebt er nog zeven van ons tegoed.

Uiteraard zijn alle geteste producten in onderstaande lijst goede gps-trackers voor auto's. Anders zouden ze niet in onze top 10 beste gps tracker auto terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de gps-trackers voor auto's beoordelingen.

4. Mini GPS Tracker Compact Locatietracker.

Met de Mini GPS Tracker Compact Locatietracker heb je altijd jouw waardevolle bezittingen bij de hand. Deze kleine, maar krachtige tracker is uitgerust met een verborgen sim-kaart, zodat je op afstand de locatie van jouw voertuig, kind of dementerende familielid kunt bepalen. Het design van de Mini GPS Tracker Compact Locatietracker is strak en modern. Met een afmeting van slechts 5,5 cm x 3,5 cm is hij eenvoudig te verbergen. Bovendien kan hij worden uitgerust met een extra zware accu, zodat je je bezittingen jarenlang kunt volgen. De Mini GPS Tracker Compact Locatietracker is eenvoudig te bedienen met een app op je smartphone. Naast het bepalen van de locatie heb je ook de mogelijkheid om het apparaat af te luisteren. Zo houd je altijd controle over jouw waardevolle bezittingen en kun je ze veilig terugvinden.

5. Nuvance GPS Tracker met App voor Auto Fiets Koffer 1440 uur Batterijduur IP66 Waterdicht Track and Trace.

Met de Nuvance GPS Tracker kun je alles wat je waardevol is eenvoudig traceren. Dankzij de krachtige 5000mAh batterij van de tracker, heb je er tot wel 1440 uur lang plezier van zonder dat je het tussentijds hoeft te opladen. De tracker is ook waterdicht volgens IP66-normen, waardoor je er zonder zorgen vanuit kunt gaan dat je waardevolle spullen, personeel of dierbaren altijd veilig zijn. De tracker is eenvoudig te bevestigen op elk voertuig en komt met een bijbehorende app. Daarmee kun je op ieder moment de locatie van jouw waardevolle bezittingen opvragen, zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Bovendien krijg je ook nuttige informatie over de snelheid en het rijgedrag van de chauffeur. Kortom, met de Nuvance GPS Tracker en de bijbehorende app heb je altijd het overzicht over waar je waardevolle bezittingen, personeel of dierbaren zich bevinden.

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond.

Deze kleine GPS tracker is een onmisbaar apparaat als het gaat om het volgen van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. Met deze tracker kunt u op elk gewenst moment de locatie van het object traceren. Het is een krachtig maar draagbaar apparaat dat met een simkaart werkt. Deze GPS tracker is eenvoudig te bedienen en is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Deze tracker heeft ook een ingebouwde SOS-knop, waarmee uw kind of huisdier in geval van nood direct hulp kan krijgen. Het is ook mogelijk om geofence-instellingen in te stellen, waardoor u kunt bepalen waar uw kind of huisdier zich mag bevinden. Daarnaast is deze GPS tracker ook uitgerust met een alarmsysteem dat u waarschuwt als uw kind of huisdier buiten de geofence-zone gaat. Deze GPS tracker is ook voorzien van een geavanceerde batterij, die een lange levensduur heeft. Bovendien is deze tracker waterdicht en is hij bestand tegen schokken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het volgen van uw kind of huisdier. Met deze kleine GPS tracker kunt u zich gerust voelen dat uw kind of hu.

7. GPS tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie.

De GPS TRACKER is een betrouwbare en nauwkeurige tracker die geschikt is voor alle voertuigen, van vrachtwagen tot auto, motor, scooter, en zelfs vaartuigen. Deze tracker heeft een makkelijk te gebruiken app waarmee je kunt meeluisteren naar de tracker op elk gewenst moment. Ook kan er in de app tot 90 dagen teruggekeken worden naar de gereden routes. Via de bewegingsalarm functie krijgt u een melding wanneer de tracker in beweging komt en ook wanneer de tracker buiten een bepaalde zone komt. De tracker is spatwaterdicht en kan dus ook buiten geplaatst worden. U kunt de tracker ook binnen in de cockpit of op elke andere gewenste plaats gebruiken. Deze tracker is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

8. Loca 2 GPS Tracker Zónder Abonnement 3 jaar batterijduur Waterdicht (IP67) GPS tracker voor Auto, scooter, camper,.

Loca 2 GPS Tracker Zónder Abonnement is de perfecte oplossing voor het volgen van uw voertuigen. Onze GPS tracker met 3 jaar batterijduur heeft een waterdichte IP67-behuizing, wat betekent dat het uw voertuig beschermt tegen schade door regen en andere vloeistoffen. Onze GPS tracker is geschikt voor alle voertuigtypes, waaronder auto's, scooters, campers, fietsen, boten en koffers. Het is eenvoudig te installeren met slechts een paar eenvoudige stappen. Met onze GPS tracker kunt u uw voertuig altijd op de hoogte houden van waar uw voertuig zich bevindt. U krijgt realtime informatie over de locatie, snelheid, richting en vele andere waardevolle informatie, zodat u op de hoogte kunt blijven van wat er met uw voertuig gebeurt. Onze tracker biedt ook een verloren alarm, waardoor u onmiddellijk een melding ontvangt als uw voertuig wordt gestolen of verplaatst. U kunt zelfs een geofence instellen, waardoor u een melding krijgt als uw voertuig een bepaald gebied binnenkomt of verlaat. Met deze extra functies kunt u uw voertuig altijd in de gaten h.

9. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart Met Beltegoed App- Super Nauwkeurig GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets.

Deze kleine maar krachtige tracker heeft een aantal bijzonder nuttige functies. Naast het feit dat de tracker een real time GPS signaal geeft, uitgerust met een gratis simkaart met beltegoed, heeft het ook een app waarmee je de locatie van het apparaat in de gaten kunt houden. Deze app is erg gebruiksvriendelijk en geeft u een nauwkeurige weergave van de locatie. Daarnaast is de tracker ook uitgerust met een kat-GPS tracker. Met deze functie kun je de locatie van jouw kat in de gaten houden, zodat je gerust kunt zijn dat je kat niet verdwaalt. Ook is er een fiets-GPS tracker aanwezig, waarmee je je fiets kunt traceren en beveiligen. De tracker is daarnaast ook uitgerust met een SOS knop, waarmee je snel hulp kunt inroepen bij noodgevallen.

10. GPS Tracker Auto Motor Scooter Camper of boot. (Data Simkaart nodig).

Met onze GPS-tracker is het eenvoudig om de locatie van je voertuig te achterhalen. Deze tracker is voorzien van geavanceerde technologie waarmee je de locatie van je voertuig kunt volgen, waardoor je altijd op de hoogte bent van waar je voertuig zich bevindt. De tracker is ook geschikt voor gebruik op campers of boten en heeft een geïntegreerde SIM-kaart nodig. Het gebruik van onze GPS-tracker is zeer eenvoudig. Je kunt de tracker eenvoudig aansluiten op een 12V stroomvoorziening, waardoor je geen batterijen of extra stroomvoorziening nodig hebt. De tracker stuurt automatische meldingen naar je telefoon of e-mail, waardoor je altijd op de hoogte bent van de locatie van je voertuig. Daarnaast kan de tracker ook worden gebruikt om alarmmeldingen te versturen als je voertuig op een ongebruikelijke locatie wordt gezien, waardoor je snel kunt reageren en je voertuig kunt beschermen. Onze GPS-tracker is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van je voertuig. Met deze tracker kun je gemakkelijk de locatie van je voertu.

Best geteste gps tracker auto volgens onze experts - gps tracker auto beoordelingen vergelijken!

Onze experts willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 beste gps tracker auto lijst voor je samen stellen en daarvoor moeten de producten natuurlijk zo objectief mogelijk getest worden.

Om een zo compleet mogelijke gps tracker auto review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

  • Gebruiksgemak
  • Levensduur
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Beoordelingen van anderen

Al deze punten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste gps-trackers voor auto's. Zo weten we zeker dat jij uit de beste gps-trackers voor auto's van 2024 kunt kiezen.

De top 3 beste gps tracker auto scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons dus de beste prijs-/kwaliteitsverhouding van 2024.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft, wordt altijd geprobeerd rekening te houden met de prijs van de producten. Er worden producten gekozen uit iedere prijscategorie.

Er zijn tegenwoordig veel nieuwe gps-trackers voor auto's op de markt. Om te weten welke nu bij je past, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. We snappen natuurlijk ook wel dat dit niet kan, dus hebben we dit al voor je gedaan.

Hoe benader je de gps tracker auto reviews? Lees alle 10 reviews op je gemak door en noteer bij elk product de plus- en minpunten. Aan de hand daarvan kies je het product dat voor jou de meeste pluspunten heeft!

 

Onze laatste woord over de gps-trackers voor auto's productreviews

"Dus als je op zoek bent naar de beste gps tracker voor auto's, heb je nu een goede leidraad. Onze lijst met producten biedt een gevarieerde selectie, zodat er voor iedereen een product uitkomt dat perfect aansluit bij de behoeften. Vergeet niet dat er andere modellen op de markt zijn die misschien beter bij je past. Neem dus de tijd om alle opties te vergelijken en zo het beste product te kiezen." Verder is het ook altijd belangrijk om de recensies van anderen te lezen. De gebruikerservaringen kunnen enorm helpen bij het bepalen van een goede gps tracker auto. Door deze ervaringen te lezen krijg je een duidelijkere kijk op wat de producten kunnen bieden en heb je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Zo kun je een betere afweging maken en het beste product kiezen voor jouw behoeften.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze gps tracker auto reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste gps tracker auto gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande gps tracker auto reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht. 

Laatste nieuws
Stel een vraag
Beste tips
Winkelen