Beste TOP 10 vaste telefoons 2023 - [Test + Reviews]

Update 2023 2023-05-16 00:00

Op zoek naar een bedrade telefoon?

Een vaste telefoon is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, bedrade telefoon. Ze bieden veel functies waar draadloze telefoons niet aan kunnen tippen, zoals nummerweergave en wisselgesprek. En ze werken met je bestaande telefoonbedrading, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de installatie.

Vind de beste vaste telefoon voor jouw behoeften op onze website. We hebben verschillende opties om uit te kiezen, zodat je de perfecte kunt vinden voor je huis of kantoor. Met zoveel functies en voordelen zul je er geen spijt van krijgen dat je een vaste telefoon kiest boven een draadloos model.

 1. vaste telefoon

Inhoudsopgave

Onze top 10 vaste telefoon lijst - Wat zijn de beste vaste telefoons?

We beginnen deze vergelijking met de 3 vaste telefoons die als best getest uit de bus kwamen. Neem je tijd, en bekijk alle tien verschillende reviews, zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen alle vaste telefoons.

Bekijk hieronder direct welk vaste telefoon product volgens ons het beste is in 2023. Om je te helpen, hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je het betreffende product tegen de laagste prijs kunt kopen! 

1. Amplicomms Bigtel

De Amplicomms Bigtel 1580S BNL Combo Senior Home Phone + Dect Phone is een geweldige telefoon voor senioren, slechthorenden en slechtzienden. De grote toetsen en het duidelijke drukpunt maken hem zeer gebruiksvriendelijk. De DECT-technologie biedt een geweldige geluidskwaliteit en een groot bereik. Deze telefoon is een uitstekende keuze voor iedereen die een gebruiksvriendelijke huistelefoon wil.

2. Alcatel Combo Voice

De Alcatel XL785 is de perfecte oplossing voor senioren die een betrouwbare huistelefoon willen met extra functies om ongewenste oproepen te blokkeren. Met drie directe geheugentoetsen en een aanpasbare insteektoets is het gemakkelijk om in contact te blijven met je favoriete contacten. Het grote display en de extra grote toetsen maken de telefoon gemakkelijk te gebruiken, terwijl de functie voor het blokkeren van ongewenste oproepen ervoor zorgt dat je niet wordt lastiggevallen door ongewenste oproepen.

3. PHILIPS

De Philips D4752B/01 is een hoogwaardige DECT-telefoon die perfect is voor elk huis of kantoor. De telefoon heeft een groot scherm waarop je gemakkelijk kunt zien wie er belt, en met de luidsprekerfunctie kun je gemakkelijk handsfree gesprekken voeren. De telefoonboekcapaciteit van 50 items betekent dat je al je contacten op één plaats kunt bewaren, en de nummerherkenning maakt het gemakkelijk om te weten wie er belt. De kleur van het product is zwart, en het type handset is draadloos, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Het maximale bereik van de telefoon binnenshuis is 50 m, en het maximale bereik buitenshuis is 300 m. De Philips D4752B/01 wordt geleverd met twee handsets, zodat je er in elke kamer een kunt hebben.

TOP 4 -10 beste vaste telefoon

Je hebt net onze top 3 best geteste vaste telefoon van 2023 kunnen bekijken. Hoewel de drie bovenstaande vaste telefoons bij ons als allerbeste uit de bus zijn gekomen, hebben we natuurlijk nog veel meer producten getest. Je hebt er nog zeven van ons tegoed.

Uiteraard zijn alle geteste producten in onderstaande lijst goede vaste telefoons. Anders zouden ze niet in onze top 10 beste vaste telefoon terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de vaste telefoons beoordelingen.

4. Profoon Huistelefoon

Als je een bureautelefoon zoekt die gemakkelijk te zien en te gebruiken is, dan is de Profoon TX-575 de perfecte keuze. Met zijn grote toetsen en extra luid gespreksvolume is deze telefoon ideaal voor mensen met gezichts- of gehoorproblemen. Het heldere rode oproeplampje zorgt ervoor dat je nooit een oproep mist, zelfs als de telefoon in een andere kamer staat. De TX-575 is ook verkrijgbaar in een witte afwerking die bij elk interieur past.

5. Profoon telefoon

De Profoon TX-105 Simple bedrade telefoon is de perfecte oplossing voor wie een ongecompliceerd toestel zoekt om te bellen en gebeld te worden. Deze telefoon heeft een oproeplampje, zodat je kunt zien wanneer er een gesprek binnenkomt, zodat je niet meer hoeft te gokken. Gemaakt met een eenvoudig maar functioneel ontwerp en verkrijgbaar in zwart, neemt deze betaalbare telefoon met snoer weinig ruimte in beslag en kan op de grond geplaatst worden. Deze eenvoudige telefoon is ideaal voor mensen met gehoorverlies of die moeite hebben met horen in lawaaierige omgevingen, en heeft grote toetsen en voorprogrammeerbare toetsen om gemakkelijk en efficiënt in contact te blijven met drie van je meest opgeroepen contacten. Of je nu een vereenvoudigde oplossing wilt die betrouwbaar werkt zonder complicaties, of een praktischer telecommunicatieapparaat nodig hebt - de Profoon TX-105 Simple bedrade telefoon biedt dit alles en meer.

6. Profoon Draadloze telefoon

Op zoek naar een mooi ontworpen, functionele en draadloze huistelefoon? Kijk dan eens naar de Profoon PDX-8400TE DECT-telefoon in chique grijs-bruin taupe. Deze energiezuinige DECT draadloze huistelefoon is perfect voor wie stijl en functie in één pakket wil. De PDX-8400TE heeft twee oplaadstanden, een ECO-stand voor energiezuinigheid, een duidelijk verlicht display en een handmatig telefoonboek met 20 geheugens.

7. Amplicomms BigTel

De Amplicomms BigTel1582 is een topklasse draadloze telefoon die speciaal ontworpen is voor senioren. Hij heeft grote, gemakkelijk te gebruiken toetsen, een ingebouwd antwoordapparaat, en luide gesprekstonen die het gemakkelijk maken om in contact te blijven met dierbaren. Bovendien heeft de telefoon een oproepblokkeringsfunctie waarmee je ongewenste bellers kunt blokkeren, en drie directe geheugentoetsen waarmee je gemakkelijk je meest gebelde nummers kunt opslaan en bellen. De BigTel1582 is ook compatibel met gehoorapparaten en biedt handsfree bediening voor je gemak.

8. Amplicomms BigTel

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige huistelefoon voor senioren, dan is de Amplicomms BigTel40BNL zilveren huistelefoon voor senioren de perfecte keuze. Met zijn grote, gemakkelijk af te lezen display en extra luid volume is hij ideaal voor mensen met gezichts- of gehoorproblemen. Bovendien kun je met de ingebouwde fotoalbumfunctie je dierbaren dichtbij houden. De BigTel40BNL zit boordevol functies om het leven van senioren te vergemakkelijken. De extra grote toetsen zijn perfect voor mensen met behendigheidsproblemen, en het sprekende toetsenbord kondigt elk nummer aan als het wordt ingedrukt. De telefoon heeft ook een SOS-knop die geprogrammeerd kan worden om in geval van nood tot vijf vooraf geselecteerde nummers te bellen. Of je nu op zoek bent naar een huistelefoon voor jezelf of voor een geliefde, de Amplicomms BigTel40BNL is de perfecte keuze. Met zijn gebruiksgemak en superieure functies zal hij zeker jarenlang plezier geven.

9. Swissvoice Xtra

De Swissvoice Xtra1110BNL is de perfecte telefoon voor senioren met gehoor- of gezichtsbeperkingen. Deze telefoon heeft grote, goed zichtbare toetsen en een fototoets waarmee je gemakkelijk kunt zien wie er belt. Het geluid is helder en luid, zodat je de persoon aan de andere kant gemakkelijk kunt horen. De telefoon heeft ook een LED-lampje dat knippert als er een inkomend gesprek is, zodat je geen gesprek mist, zelfs als je in een andere kamer bent. De Xtra1110BNL is een betrouwbare en betaalbare manier om in contact te blijven met je geliefden, en hij wordt ondersteund door de kwaliteitsreputatie van Swissvoice.

10. Alcatel TMAX

Iedereen weet dat de beste manier om een probleem op te lossen soms via de telefoon is. Maar als je niet kunt horen wat er gezegd wordt, vult onze vaste seniorenlijn van Alcatel het gat op! De TMAX10 heeft 6 grote, gemakkelijk herkenbare geheugentoetsen met foto's waardoor het gemakkelijker dan ooit is om te bellen met wie het belangrijkst is. Met zijn instelbare volume-instellingen is hij geweldig voor slechthorenden - wees nooit meer bang voor een gemiste oproep met deze vertrouwde vaste lijn! Je kunt je meest gebelde familieleden, vrienden en artsen zo instellen dat je met één druk op hun foto snel wordt doorverbonden - zelfs als het indrukken van knoppen niet altijd zo handig is.

Best geteste vaste telefoon volgens onze experts - vaste telefoon beoordelingen vergelijken!

Onze experts willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 beste vaste telefoon lijst voor je samen stellen en daarvoor moeten de producten natuurlijk zo objectief mogelijk getest worden.

Om een zo compleet mogelijke vaste telefoon review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Beoordelingen van anderen

 

Al deze punten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste vaste telefoons. Zo weten we zeker dat jij uit de beste vaste telefoons van 2023 kunt kiezen.

De top 3 beste vaste telefoon scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons dus de beste prijs-/kwaliteitsverhouding van 2023.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft, wordt altijd geprobeerd rekening te houden met de prijs van de producten. Er worden producten gekozen uit iedere prijscategorie.

Er zijn tegenwoordig veel nieuwe vaste telefoons op de markt. Om te weten welke nu bij je past, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. We snappen natuurlijk ook wel dat dit niet kan, dus hebben we dit al voor je gedaan.

Hoe benader je de vaste telefoon reviews? Lees alle 10 reviews op je gemak door en noteer bij elk product de plus- en minpunten. Aan de hand daarvan kies je het product dat voor jou de meeste pluspunten heeft!

 

Onze laatste woord over de vaste telefoons productreviews

Een vaste telefoon is een waardevol stukje technologie om te bezitten in de wereld van vandaag. Niet alleen bieden ze een kristalheldere gesprekskwaliteit, maar ze kunnen ook veiligheid en gemoedsrust bieden. Als je op zoek bent naar een vaste telefoon van topkwaliteit, bekijk dan zeker onze lijst van de 10 beste producten op de markt van vandaag.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze vaste telefoon reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste vaste telefoon gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Na onze uitgebreide onderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat Amplicomms Bigtel  voor ons de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. 

De top 5 beste vaste telefoons is als volgt:

 1.  Amplicomms Bigtel
 2.  Alcatel Combo Voice
 3.  PHILIPS
 4.  Profoon Huistelefoon
 5.  Profoon telefoon
Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

2022-07-18 00:00

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande vaste telefoon reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht. 

Laatste nieuws
Stel een vraag
Beste tips
Winkelen