1. Woninginrichting
 2. slimme thermostaat

TOP 10 slimme thermostaten 2024 - Beste slimme thermostaten reviews

Update 2024 16-5-2023

Zoek je een manier om geld te besparen op je energierekening?

Een slimme thermostaat kan je daarbij helpen. Je kunt tot 30% op je energierekening besparen door een slimme thermostaat te gebruiken. En niet alleen het milieu zal je dankbaar zijn - je zult ook jezelf dankbaar zijn als je volgende energierekening binnenkomt.

Met zoveel verschillende soorten slimme thermostaten op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Maar maak je geen zorgen, wij dekken je. We hebben verschillende soorten slimme thermostaten, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften. Bovendien heeft onze redactie al deze producten getest en de 10 beste uitgekozen - zodat je weet dat het kwaliteitsproducten zijn die goed voor je zullen werken.

 1. Woninginrichting
 2. slimme thermostaat

Inhoudsopgave

Onze top 10 slimme thermostaat lijst - Wat zijn de beste slimme thermostaten?

We beginnen deze vergelijking met de 3 slimme thermostaten die als beste getest zijn. Bekijk rustig de 10 verschillende [zb_m_mv] zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen de diverse slimme thermostaten.

Lees snel verder om te bekijken welke slimme thermostaat volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je de gekozen slimme thermostaat tegen de beste prijs kunt kopen.

1. Google Nest Thermostat

Zeg hallo tegen de revolutionaire Google Nest Learning Thermostat - de slimmere, slankere en nog energie-efficiëntere Nest thermostaat van de 3e generatie! Met zijn grotere, duidelijkere scherm helpt dit innovatieve apparaat je met één blik volledige controle te krijgen over je energieverbruik. Niet alleen dat, maar met Remote Display technologie hoef je niet eens in de kamer te zijn om de tijd te zien of de temperatuur in te stellen! Deze slimme thermostaat doet meer dan er goed uitzien en energie besparen - hij kan nu ook je boiler regelen dankzij de OpenTherm Technologie. Stop met het verspillen van energie en begin nu te besparen met de Nest Learning Thermostat. Bovendien heeft hij sinds 2011 al miljarden kWh bespaard in talloze huizen over de hele wereld! Dus waarom wachten? Krijg vandaag nog superieure controle over verwarming en koeling met de Nest Slimme Thermostaat.

2. Google Nest Learning

De Google Nest Learning Thermostat is de slimmere manier om energie te besparen en thuis comfortabel te blijven. Met deze thermostaat kun je hem programmeren om je schema te leren en aanpassingen te doen om energie te besparen als je weg bent. Het strakke ontwerp met een gepolijste roestvrijstalen afwerking ziet er geweldig uit in elk huis, en de eenvoudig te gebruiken app maakt het eenvoudig om hem overal vandaan te bedienen. Bovendien weet je altijd wat de temperatuur is ingesteld, dankzij het grote display. Blijf comfortabel en bespaar geld met de Google Nest Learning Thermostat.

3. tado Thermostaat

NO DESCRIPTION

TOP 10 beste slimme thermostaat - Numers 4 t/m 10

Je hebt net onze top 3 best geteste slimme thermostaat van 2024 bekeken. Hoewel de 3 genoemde slimme thermostaten bij ons als de beste uit onze vergelijking zijn gekomen, hebben we nog meer slimme thermostaten vergeleken. Je hebt er nog 7 van ons tegoed.

Alle geteste slimme thermostaten in onderstaande lijst zijn goede slimme thermostaten. Anders zouden ze niet in onze top 10 van de beste slimme thermostaat terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de slimme thermostaten die de top 10 hebben gehaald.

4. Honeywell Thermostaat

NO DESCRIPTION

5. Hoobi Thermostaat

De Hoobi® slimme thermostaat is een uiterst handig en energiebesparend apparaat dat je gemakkelijk kunt aansluiten op je thuisnetwerk. Met deze thermostaat kun je op afstand je centrale verwarming regelen, automatische programma's instellen en real-time waarschuwingen ontvangen - zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je thuiskomt in een koud huis. Bovendien kan de Hoobi® slimme thermostaat worden bediend met een simpele aanraking op het LCD-scherm, of met een spraakopdracht via Google Assistant of Amazon Alexa. Dus waarom zou je wachten? Maak je huis vandaag nog slimmer met de Hoobi® slimme thermostaat.

6. tado Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

7. Tado Temperatuursensor

NO DESCRIPTION

8. Honeywell Lyric

NO DESCRIPTION

9. Bosch EasyControl

Zoek je een slimme thermostaat die eenvoudig te bedienen is en geleverd wordt met een gratis app? Zoek niet verder dan de Bosch EasyControl slimme thermostaat! Deze thermostaat is heel eenvoudig te bedienen via het touchscreen of de gratis app EasyControl voor Android of iOS. De Bosch EasyControl communiceert via het display en de app, maar ook via Ambient Light. Hierdoor licht de thermostaat direct op, bijvoorbeeld als de temperatuur wordt aangepast. De verschillende kleuren geven verschillende functies aan, zoals blauw als de temperatuur via de app wordt verlaagd.

10. tado Aircobediening

De tado° Smart AC Control V3+ is de perfecte oplossing voor iedereen met een airconditioner of lucht-lucht warmtepomp. Hij bespaart energie zonder aan comfort in te boeten, terwijl hij je helpt je energierekening te verlagen. Met de intuïtieve smartphone app en smart home integratie kun je je airconditioner overal vandaan bedienen, comfortabeler en efficiënter dan ooit tevoren. Geniet altijd van de perfecte kamertemperatuur: een voorgekoelde woonkamer als je thuiskomt en de perfecte slaapkamertemperatuur voor een goede nachtrust. Maar alleen als er iemand thuis is. tado° is ook compatibel met airconditioners met een infrarood afstandsbediening met display.

Best geteste slimme thermostaat volgens onze test - slimme thermostaat reviews vergelijken

Onze adviseurs willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 van de beste slimme thermostaten voor je opstellen en daarom moeten de slimme thermostaten uiteraard zo objectief mogelijk vergeleken worden met elkaar.

Om een zo compleet mogelijke slimme thermostaat review te kunnen schrijven letten we onder meer op de volgende eigenschappen:

 • Gebruiksgemak
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Beoordelingen van consumenten


Al deze aspecten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste slimme thermostaten. Zo weten we zeker dat jij uit de allerbeste slimme thermostaten van 2024 kunt kiezen.

De top 3 slimme thermostaten scoort gemiddeld het beste en hebben volgens ons dus de beste prijs- en kwaliteitsverhouding van 2024.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden en daarom proberen we altijd rekening te houden met de prijs van de slimme thermostaten. Er worden slimme thermostaten beoordeeld uit iedere prijsklasse.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende slimme thermostaten op de markt. Om te weten welke nu het meest geschikt is voor jou, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. Dit ga je natuurlijk niet doen, dus daarom hebben wij dat gedaan!

Hoe benader je de slimme thermostaten reviews? Lees alle 10 de beoordelingen op je gemak door en noteer bij elke slimme thermostaat de voor- en nadelen. Aan de hand daarvan kies jij de beste slimme thermostaat voor jezelf.

 

Slotwoord over de slimme thermostaten reviews

Slimme thermostaten zijn een geweldige manier om geld te besparen op je energierekening, en ze worden elke dag populairder. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om te besparen op je energiekosten, of als je je huis gewoon wat slimmer wilt maken, overweeg dan vandaag nog de aanschaf van een slimme thermostaat. We hopen dat onze lijst van de top 10 slimme thermostaten je heeft geholpen om het perfecte product voor jouw behoeften te vinden, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst nog meer diepgaande reviews te brengen.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze slimme thermostaat reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste slimme thermostaat gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Na onze uitgebreide onderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat Google Nest Thermostat  voor ons de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. 

De top 5 beste slimme thermostaten is als volgt:

 1.  Google Nest Thermostat
 2.  Google Nest Learning
 3.  tado Thermostaat
 4.  Honeywell Thermostaat
 5.  Hoobi Thermostaat
Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

18-7-2022

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande slimme thermostaat reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht.