Vermogen van Bas van Veggel

bas

Bas van Veggel is de echtgenoot van actrice en presentatrice Lieke van Lexmond. Zelf is hij een geslaagde zakenman met een groot vermogen en investeringen in vastgoed. Hoe is hij aan dit vermogen gekomen?

Wie is Bas van Veggel?

Bas van Veggel is de zoon van vastgoedkoning Hans van Veggel die een geschat vermogen van € 300 miljoen heeft en een vaste gast is in de jaarlijkse Quote-500 lijst. Sinds 2013 heeft hij een relatie met actrice en presentatrice Lieke van Lexmond, met wie hij getrouwd is en 2 kinderen heeft. Zakelijk gezien valt de appel niet ver van de boom want Bas beheert net als zijn vader vastgoed. Samen met zijn broer beheert hij vastgoedbelegger Timeless en daarnaast is hij nog als mede-aandeelhouder betrokken bij ontwikkelaar COD. Met zijn gezin woont Bas van Veggel in een kapitale villa in Amsterdam.

Wat is het vermogen van Bas van Veggel?

Er is weinig publieke informatie over de hoogte van het vermogen van Bas van Veggel. Alom wordt er, gezien de waarde van de vastgoedportefeuille die hij beheert, echter niet aan getwijfeld dat hij een rijke man is. Dit blijkt onder andere ook uit de grote en kapitale villa in Amsterdam Zuid-Oost die hij samen met zijn gezin bewoont. Deskundigen komen uit op een geschat vermogen van misschien wel € 350 miljoen.

Waar heeft Bas van Veggel zijn vermogen mee verdiend?

Bas van Veggel beheert diverse vastgoedportefeuilles en verdient daar via huur- en rente-inkomsten en waardestijgingen zijn riante inkomen (deels) mee. Daarnaast is hij de zoon van Hans van Veggel, die met een vermogen van naar schatting € 300 miljoen steevast jaarlijks in de Quote-500 wordt genoemd. Hij kan dus voor zijn inkomsten en vermogen ook putten uit het familiekapitaal. Wat echter wel opvalt is dat Bas van Veggel in 2019 failliet is verklaard. Of en hoe hij sindsdien weer een eigen vermogen heeft opgebouwd is moeilijk te zeggen daar deze bekende Nederlander goed zijn best doet om zijn zakelijke situatie niet in de openbaarheid te laten komen.

lieke_lexmond_en_bas

Interessante weetjes over Bas van Veggel

·  #1 Bas van Veggel is de zoon van vastgoed-tycoon Hans van Veggel en de man van actrice Lieke van Lexmond.

·  #2 Hoewel we niet veel weten over de zakelijke situatie van de gesloten Van Veggel is het wel bekend dat hij in 2019 failliet ging. Hoe het hem sindsdien zakelijk verging is onbekend.