Vermogen van Jitse Groen

Deze welbekende Nederlandse ondernemer komt oorspronkelijk uit Enschede en is op 15 april 1978 geboren. Jitse Groen is de oprichter van Just Eat Takeaway, oftewel het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl. Wat is het vermogen van Jitse Groen?

Jitse-Groen

Wie is Jitse Groen en hoe verdient hij zijn geld?

Jitse Groen is een bekende Nederlandse ondernemer die in het jaar 2000, toen nog met 21-jarige leeftijd, het bedrijf Takeaway.com heeft opgericht. Takeaway.com was vroeger een online platform waar je eten kon bestellen en laten bezorgen, maar tegenwoordig heeft Jitse ervoor gezorgd dat Takeaway.com uit is gegroeid tot één van de grootste en beste platforms voor voedsel bezorgdiensten in Europa.

Jitse Groen is geboren op 2 juni 1978 in Delft, al woont hij tegenwoordig in Noordwijk. Hij verdient zijn geld als CEO en oprichter van Takeaway.com, oftewel Thuisbezorgd.nl. Inmiddels is Takeaway.com razend populair geworden in diverse landen in Europa. De aanwezigheid van dochterbedrijf Thuisbezorgd.nl is in Nederland heel duidelijk en er worden op dagelijks niveau duizenden bestellingen geplaatst bij deze afhaalservice, in talloze steden en regio’s.

Jitse Groen heeft besloten om samen te gaan werken met zijn concurrenten, wat voor positieve resultaten heeft gezorgd. De onderneming van Groen heeft inmiddels een sterke aanwezigheid in Duitsland, België, Nederland en vele andere Europese landen.

Wat is Jitse Groen’s geschatte vermogen?

Sinds Jitse Groen is gestart met de online voedsel zorgindustrie, is zijn onderneming alleen maar blijven groeien. Als één van de invloedrijkste figuren in deze branche is het niet verrassend dat er veel nieuwsgierigheid bestaat over het daadwerkelijke Jitse Groen vermogen, hoewel exacte financiële details van bekende figuren als Groen vaak privé blijven.

In 2016 maakte Takeaway.com een belangrijke stap in zijn groeiproces mee door naar de beurs te gaan in Amsterdam. Dankzij de beursgang was Groen in staat om te investeren in zijn bedrijf, wat de zichtbaarheid en kwaliteit van Takeaway.com verhoogde. De beursgang leverde ook nieuw kapitaal op. Dit stelde Groen in staat om te kunnen investeren in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Hoewel we geen exacte cijfers hebben over het geschatte vermogen van Jitse Groen, kunnen we met redelijke zekerheid stellen dat dit aanzienlijk is. Het Jitse Groen huis, waar hij zijn zakelijke visie verder ontwikkelt, is tegenwoordig nog steeds een bron van inspiratie voor velen.

Jroen

Jitse Groen vermogen per maand

Het exacte inkomen van Jitse Groen is geen openbare informatie en dus helaas niet makkelijk te vinden. Het salaris van topmanagers in deze branche kan variëren, maar we kunnen volgens schattingen uitgaan dat het gaat om een gemiddeld vermogen van 1,4 miljard euro. Het Jitse Groen huis, is overigens waar hij zijn zakelijke strategieën mogelijk ontwikkelt.

Fun facts over Jitse Groen vermogen

1. Jitse Groen laat bewust niet veel informatie los over zijn persoonlijk leven of zijn relatiestatus. Hierdoor kunnen we niet met 100% duidelijkheid zeggen of Jitse een relatie of zelfs kinderen heeft.

2. Jitse Groen heeft zich gericht op duurzaamheid en heeft plannen aangekondigd om de ecologische voetafdruk van zijn bedrijf te verminderen.

3. Jitse Groen is gestart met het aanbieden van elektrische bezorgopties.

4. Het Jitse Groen huis is een indrukwekkend pand met moderne voorzieningen en een prachtige tuin.

Jitse Groen was in 2020 de rijkste ‘self-made millionaire’ onder de 40 jaar.