Vermogen van Jort Kelder

Jort

Jort Kelder. Sommige mensen kennen hem als hoofdredacteur van het tijdschrift Quote en andere mensen kennen hem als de goede vriend van Mark Rutte. Maar wie is de bretels dragende man nou echt? In dit artikel zullen we je meer vertellen over de BN’er en over zijn vermogen. 

Wie is Jort Kelder?

Jort Paul Wouter Kelder is op 22 september geboren in Gouda. Hoe oud is Jort Kelder precies? De man doet altijd erg mysterieus over zijn leeftijd, maar hij is geboren in het jaar 1964, wat hem 59 jaar oud maakt.

Na zijn studie is Jort Kelder gaan werken bij het tijdschrift Quote. Hier begon hij als redacteur, maar slechts drie jaar later werd hij hier hoofdredacteur. In de periode dat hij deze functie uitoefende, heeft Jort Kelder meerdere titels en prijzen gewonnen voor zijn werk. In 2007 besloot Kelder na zeventien jaar bij Quote te stoppen als redacteur. In 2011 keerde hij terug als adviseur en in 2012 begon hij met het schrijven van een maandelijkse column voor het blad.

Vanaf het jaar 2000 heeft Jort Kelder steeds vaker zijn gezicht laten zien op de televisie. Hij heeft namelijk meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan Parla, Dragons’ Den, Hoe heurt het eigenlijk? en Buitenhof. Daarnaast is Jort Kelder een ware internetsensatie geworden. Zijn podcast Snobcast, heeft hier een grote rol in gespeeld.

Waar woont Jort Kelder?

Naast dat Kelder veel in Amsterdam te vinden is, moet je ook niet gek opkijken als je hem rond ziet lopen op Terschelling. Jort Kelder heeft hier namelijk een eco-vriendelijke villa laten bouwen. Hier kan hij genieten van een ultra moderne woning, terwijl hij het ecosysteem van het waddeneiland in tact houdt. Win-win!

Jort en relaties

Jort Kelder is momenteel al zo’n acht jaar vrijgezel en heeft geen kinderen. Hij noemt zichzelf een einzelgänger. Kelder is echter tevreden met zijn vrijgezellenleven. Jort Kelder en zijn laatste vriendin, Lauren Verster, hadden een relatie van 2011 tot 2015. 

Op het internet ging het gerucht rond dat Mark Rutte en Jort Kelder een relatie zouden hebben. Dit heeft de oud-hoofdredacteur ontkend. Hij en Rutte kennen elkaar goed door hun tijd bij de JOVD, de politieke jongerenorganisatie gelieerd aan de VVD. 

Waar heeft Jort Kelder zijn vermogen aan verdiend?

Benieuwd naar Jort Kelders vermogen? Dan is het eerst belangrijk om te weten hoe hij zijn geld heeft verdiend. Jort Kelder is jarenlang actief geweest bij het grote Nederlandse tijdschrift Quote. Een groot deel van het geld dat hij heeft verdiend tijdens zijn jaren bij het tijdschrift, heeft hij geïnvesteerd in vastgoed. Een slimme zet! Tot op de dag van vandaag verdient hij hier namelijk nog steeds geld mee.

Daarnaast verdient Jort zijn geld met het presenteren van diverse televisieprogramma’s en natuurlijk met zijn populaire podcast, Snobcast, die hij presenteert met Yvo van Regteren Altena.

Al deze inkomstenbronnen hebben het vermogen van Jort Kelder doen groeien. Deze ligt absoluut op ongeveer vier miljoen euro!

jort-kelder

Wat is het salaris van Jort Kelder per maand?

Jort Kelder heeft een riante levensstijl. Zo heeft hij zeven auto’s, drinkt van de duurste whisky’s en eet prijzige kaviaar. Met een maandelijks inkomen van ongeveer €10.000 kan hij deze levensstijl gelukkig behouden. Als Jort Kelder de komende jaren slim blijft omgaan met zijn geld, hoeft hij zich nergens zorgen over te maken!

Interessante weetjes over Jort Kelder

  • #1 Jort Kelder is deel van een drieling. Zijn twee broertjes hebben de bevalling helaas niet overleefd.
  • #2 Jort Kelder heeft in 1996, 1999, 2002, 2007, 2009 en 2014 een boek uitgegeven.