1. Keuken en Kookgerei
 2. ijsblokjesmachine

TOP 10 ijsblokjesmachines 2024 - Beste ijsblokjesmachines reviews

Update 2024 16-5-2023

Op zoek naar de beste ijsblokjesmaker?

IJsblokjes zijn een nietje in elk drankje, en met onze lijst van de 10 beste ijsblokjesmachines kun je de perfecte vinden voor jouw behoeften. We hebben een verscheidenheid aan machines die verschillende maten en vormen ijsblokjes zullen maken, zodat je altijd het perfecte drankje kunt krijgen.

Met onze lijst kun je de perfecte machine vinden die past bij jouw behoeften. Of je nu een grote of kleine machine nodig hebt, eentje met veel functies of eentje die eenvoudig te gebruiken is, wij hebben het allemaal. Bovendien bevat onze lijst enkele van de best beoordeelde machines op de markt van vandaag, zodat je weet dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

 1. Keuken en Kookgerei
 2. ijsblokjesmachine

Inhoudsopgave

Onze top 10 ijsblokjesmachine lijst - Wat zijn de beste ijsblokjesmachines?

We beginnen deze vergelijking met de 3 ijsblokjesmachines die als beste getest zijn. Bekijk rustig de 10 verschillende [zb_m_mv] zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen de diverse ijsblokjesmachines.

Lees snel verder om te bekijken welke ijsblokjesmachine volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je de gekozen ijsblokjesmachine tegen de beste prijs kunt kopen.

1. Tectake IJsblokjesmachine

Ben je klaar voor plezier en spontaniteit? Nou, onze Tectake 400474 IJsblokjesmachine Zilver is precies wat je nodig hebt! Deze hypermoderne machine laat je vrienden in slechts 6 minuten versteld staan! Maak snel eindeloze hoeveelheden perfect gevormde ijsblokjes om je volgende feestje naar een hoger niveau te tillen. Bovendien is het apparaat compact en strak vormgegeven, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke keuken of bar Geniet van al het ongelooflijke dat bij deze ijsblokjesmaker hoort - het gepatenteerde temperatuurregelsysteem zorgt voor een indrukwekkend laag stroomverbruik en minimale energieverspilling, zodat je er zeker van kunt zijn dat je zowel je portemonnee als het milieu helpt. Alsof het nog niet beter kan, heeft hij ook een automatische uitschakelfunctie als extra veiligheidsmaatregel. Bovendien is het onderhoud een fluitje van een cent met zijn afneembare ijsbak en afvoerplug voor moeiteloos legen Schop de verveling uit je huis met de Tectake 400474 IJsblokjesmachine Zilver.

2. Royal Catering

Op zoek naar een snelle, efficiënte manier om ijsblokjes te maken? Zoek niet verder dan de Royal Catering Ice Cube Maker 1,5 L! Deze compacte machine kan negen kleine of grote ijsblokjes produceren in slechts negen minuten, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een verfrissend drankje.

3. KitchenBrothers

Op zoek naar een ijsblokjesmaker die je feestgangers kan bijhouden? Zoek niet verder dan de KitchenBrothers ijsblokjesmaker! Deze krachtige kleine machine kan elke 8 minuten 9 ijsblokjes wegpompen, wat betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over een tekort aan ijs. En met maar liefst 12 kg output in 24 uur is deze ijsblokjesmaker perfect voor zelfs de grootste functies. Kies tussen twee formaten ijsblokjes op het bedieningspaneel, en leun achterover terwijl de KitchenBrothers Ice Cube Maker al het werk voor je doet. De cilindervormige holle ijsblokjes komen glad en met één afgeronde kant uit de machine, zodat ze er in elk drankje geweldig uitzien. Met een laag geluidsniveau van slechts 42 dB is deze ijsblokjesmaker ook extreem stil, zodat je de muziek niet harder hoeft te zetten om het geluid te overstemmen. Bovendien is hij met slechts 95 W zeer energiezuinig. En als het feest voorbij is, laat je de machine gewoon leeglopen met de handige afvoerplug en spoel je hem snel af - het kan niet eenvoudiger om je KitchenBrothers ijsblokjesmaker in topconditie te houden. Dus voor elke keer perfecte ijsblokjes kies je de KitchenBrothers Ice Cube Maker.

TOP 10 beste ijsblokjesmachine - Numers 4 t/m 10

Je hebt net onze top 3 best geteste ijsblokjesmachine van 2024 bekeken. Hoewel de 3 genoemde ijsblokjesmachines bij ons als de beste uit onze vergelijking zijn gekomen, hebben we nog meer ijsblokjesmachines vergeleken. Je hebt er nog 7 van ons tegoed.

Alle geteste ijsblokjesmachines in onderstaande lijst zijn goede ijsblokjesmachines. Anders zouden ze niet in onze top 10 van de beste ijsblokjesmachine terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de ijsblokjesmachines die de top 10 hebben gehaald.

4. KitchenBrothers

Zoek je een ijsblokjesmaker die de eisen van je feestjes kan bijhouden? Zoek niet verder dan de KitchenBrothers IJsblokjesmaker 2 Liter 6-8 Min 12kg/24u met ijs. Dit krachtige machientje kan elke 8 minuten 9 ijsblokjes maken, voor in totaal 12 kg ijs in 24 uur! Kies tussen twee maten ijsblokjes op het bedieningspaneel en laat de machine zijn werk doen. De cilindervormige holle ijsblokjes komen glad en met één afgeronde kant uit de machine. Met een vermogen van 95W en een geluidsniveau van 42 dB is de ijsblokjesmaker zeer stil en energiezuinig. Je kunt de machine gemakkelijk aftappen met de handige aftapplug.

5. Brend IJsblokjesmachine

De Brend BR2208 IJsblokjesmaker is een geweldige aanwinst voor elke keuken. Hij maakt snel en gemakkelijk grote of kleine ijsblokjes, zodat je nooit meer met zware zakken ijsblokjes uit de supermarkt hoeft te zeulen. Bovendien is hij zeer duurzaam - na gebruik schakelt de ijsblokjesmaker zichzelf automatisch uit om onnodig stroomverbruik te voorkomen.

6. PRIMO IJsblokjesmachine

Toon: geruststellend Missen je drankjes altijd die extra verkoeling? Zou je willen dat je niet met grote zakken kant-en-klare ijsblokjes uit de supermarkt hoefde te slepen? Geniet van verfrissing, waar je ook bent, met de Primo PR407IB ijsblokjesmaker! Deze draagbare, slanke ijsmaker biedt een snelle en gemakkelijke oplossing om je drankjes koel en vers te houden Vul gewoon het 1,6L waterreservoir, druk op de knop, en presto - in slechts 9 minuten kun je genieten van negen verkoelende blokjes frisheid! Niet genoeg? Geen probleem - deze Primo kan tot 12 kg ijs produceren in 24 uur, dus niet meer wachten of zonder blokjes zitten, ideaal voor barbecues en feestjes in de achtertuin! De PR407IB Ice Cube Maker is perfect voor wie geen genoegen meer wil nemen met lauwe drankjes. Verfris je familie en vrienden elke keer met perfect gekoelde dranken! Met zijn nuttige prestaties en gemak hoef je geen genoegen meer te nemen met gewone drankjes.

7. TZS First Austria

Op zoek naar een gemakkelijke en handige manier om ijsblokjes te maken? Kijk dan eens naar de TZS First Austria 5104 Ice Cube Maker. Met dit handige apparaat kun je snel en gemakkelijk grote of kleine ijsblokjes maken, perfect voor feestjes of professioneel gebruik. Je kunt zelfs zelf de grootte van de ijsblokjes instellen! In slechts 24 uur kan de TZS First Austria 5104 Ice Cube Maker tot 15 kg ijsblokjes produceren. Bovendien beschikt hij over duidelijke bedieningselementen voor gebruiksgemak. Na gebruik schakelt de ijsblokjesmaker automatisch uit om energie te besparen.

8. HomeTech IJsblokjesmaker

Ben je het zat om met zware zakken ijsblokjes uit de supermarkt te sjouwen? Of om ze zelf in te vriezen? Haal dan de HomeTech HT023 IJsblokjesmaker. Deze automatische ijsblokjesmaker maakt snel en gemakkelijk grote of kleine ijsblokjes. Je kunt zelf de grootte instellen. De ijsblokjesmaker produceert elke 9 minuten kleine ijsblokjes of elke 10 minuten grote ijsblokjes. In totaal maakt het apparaat tot 15 kg ijsblokjes in 24 uur! De HomeTech HT023 IJsblokjesmaker is ideaal voor een cocktailparty thuis of voor professioneel gebruik in de horeca. Bovendien is hij zeer gebruiksvriendelijk dankzij het duidelijke bedieningspaneel en de eenknopsbediening. En als je klaar bent, schakelt hij zichzelf automatisch uit om onnodig stroomverbruik te voorkomen.

9. IJsblokjesmachine

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om ijsblokjes te maken? Zoek niet verder dan de Jeken California Ice Cube Maker! Deze handige machine kan tot 12 kg ijsblokjes per dag produceren, waardoor hij perfect is voor feestjes, picknicks en warme zomerdagen. Vul gewoon het waterreservoir, zet de machine aan en laat hem zijn werk doen. De machine is gemakkelijk te bedienen, met een aantal knoppen aan de voorkant en een display dat aangeeft wanneer het waterreservoir leeg is of wanneer de ijsblokjeshouder vol is.

10. CuisiNoon IJsblokjesmachine

Maak kennis met de CuisiNoon ijsblokjesmaker! Deze volautomatische ijsblokjesmaker is een game changer als het gaat om het maken van ijsblokjes. In slechts 14 minuten heb je 24 ijsblokjes klaar. Geen nacht meer wachten tot je ijsblokjes bevroren zijn! De CuisiNoon Ice Cube Maker is perfect voor feestjes, barbecues, of wanneer je ook maar een snelle en gemakkelijke manier nodig hebt om ijsblokjes te maken. Met zijn strakke ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening is de CuisiNoon Ice Cube Maker een must-have voor elke keuken.

Best geteste ijsblokjesmachine volgens onze test - ijsblokjesmachine reviews vergelijken

Onze adviseurs willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 van de beste ijsblokjesmachines voor je opstellen en daarom moeten de ijsblokjesmachines uiteraard zo objectief mogelijk vergeleken worden met elkaar.

Om een zo compleet mogelijke ijsblokjesmachine review te kunnen schrijven letten we onder meer op de volgende eigenschappen:

 • Gebruiksgemak
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Beoordelingen van consumenten


Al deze aspecten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste ijsblokjesmachines. Zo weten we zeker dat jij uit de allerbeste ijsblokjesmachines van 2024 kunt kiezen.

De top 3 ijsblokjesmachines scoort gemiddeld het beste en hebben volgens ons dus de beste prijs- en kwaliteitsverhouding van 2024.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden en daarom proberen we altijd rekening te houden met de prijs van de ijsblokjesmachines. Er worden ijsblokjesmachines beoordeeld uit iedere prijsklasse.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende ijsblokjesmachines op de markt. Om te weten welke nu het meest geschikt is voor jou, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. Dit ga je natuurlijk niet doen, dus daarom hebben wij dat gedaan!

Hoe benader je de ijsblokjesmachines reviews? Lees alle 10 de beoordelingen op je gemak door en noteer bij elke ijsblokjesmachine de voor- en nadelen. Aan de hand daarvan kies jij de beste ijsblokjesmachine voor jezelf.

 

Slotwoord over de ijsblokjesmachines reviews

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk onze lijst van de top 10 ijsblokjesmachines en vind vandaag nog het perfecte product! Dit zijn de beste prijzen voor ijsblokjesmachines en daarom moet je er je voordeel mee doen.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze ijsblokjesmachine reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste ijsblokjesmachine gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Na onze uitgebreide onderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat Tectake IJsblokjesmachine  voor ons de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. 

De top 5 beste ijsblokjesmachines is als volgt:

 1.  Tectake IJsblokjesmachine
 2.  Royal Catering
 3.  KitchenBrothers
 4.  KitchenBrothers
 5.  Brend IJsblokjesmachine
Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

18-7-2022

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande ijsblokjesmachine reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht.