1. Klussen en Bouwen
 2. klopboormachine

TOP 10 klopboormachines 2024 - Beste klopboormachines reviews

Update 2024 16-5-2023

Op zoek naar de beste klopboormachine?

Een klopboormachine is een must-have voor iedereen die vaak boort. Hij is perfect voor zowel professionals als huiseigenaren. Met dit krachtige gereedschap kun je gemakkelijk door beton, metaal en hout boren.

Je zult elk boorproject met gemak kunnen voltooien als je een klopboormachine hebt. Dit product is perfect voor zowel beginners als experts. Bovendien wordt het geleverd met een verscheidenheid aan functies waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

 1. Klussen en Bouwen
 2. klopboormachine

Inhoudsopgave

Onze top 10 klopboormachine lijst - Wat zijn de beste klopboormachines?

We beginnen deze vergelijking met de 3 klopboormachines die als beste getest zijn. Bekijk rustig de 10 verschillende [zb_m_mv] zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen de diverse klopboormachines.

Lees snel verder om te bekijken welke klopboormachine volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je de gekozen klopboormachine tegen de beste prijs kunt kopen.

1. FERM Industrial

Als je op zoek bent naar een klopboormachine die elke klus aankan, zoek dan niet verder dan de FERM PDM1061P_K. Deze krachtige boormachine is perfect voor boren en klopboren in hout, steen, beton en metaal. Met 1100W vermogen kan hij zelfs de meest uitdagende klussen aan. De snelspanboorkop maakt het gemakkelijk om bits te wisselen, en de richtingsschakelaar laat je kiezen tussen rechts en links draaien. De twee snelheidsstanden maken het gemakkelijk om de perfecte instelling voor elke klus te vinden. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, de FERM PDM1061P_K is de perfecte keuze voor elke klus.

2. BLACKDECKER Klopboormachine

Als je op zoek bent naar een krachtige en gebruiksvriendelijke klopboormachine, zoek dan niet verder dan de BLACK+DECKER BEH850K-QS. Deze 850W boormachine biedt de perfecte balans tussen kracht en compact ontwerp, waardoor hij het ideale gereedschap is voor al je boorbehoeften. Met zijn one-speed veelzijdige prestaties is deze boormachine perfect voor diverse toepassingen, waardoor hij de perfecte keuze is voor zowel thuis als professioneel gebruik. De meegeleverde koffer en boren maken het gemakkelijk om aan je volgende project te beginnen, waardoor de BLACK+DECKER BEH850K-QS de perfecte alles-in-één oplossing is voor je boorbehoeften.

3. Bosch EasyImpact

De Bosch EasyImpact 550 klopboormachine is het perfecte gereedschap voor precisieboren in metselwerk, hout, zacht beton en metaal. Met een tweehandige snelspanboorhouder is het snel en gemakkelijk om met een simpele draai aan de booras van bits te wisselen. De machine heeft een elektronische snelheidsregeling van Bosch die via de drukgevoelige schakelaar de juiste snelheid voor het materiaal levert. De ergonomisch ontworpen machine is met slechts 1,5 kg licht en compact voor moeiteloos boren boven het hoofd. Een 550 W motor zorgt voor betrouwbare resultaten in uiteenlopende materialen, waarbij boordieptes tot 10 mm in metselwerk en tot 25 mm in hout mogelijk zijn.

TOP 10 beste klopboormachine - Numers 4 t/m 10

Je hebt net onze top 3 best geteste klopboormachine van 2024 bekeken. Hoewel de 3 genoemde klopboormachines bij ons als de beste uit onze vergelijking zijn gekomen, hebben we nog meer klopboormachines vergeleken. Je hebt er nog 7 van ons tegoed.

Alle geteste klopboormachines in onderstaande lijst zijn goede klopboormachines. Anders zouden ze niet in onze top 10 van de beste klopboormachine terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de klopboormachines die de top 10 hebben gehaald.

4. Powerplus klopboormachine

Heb je boor- en schroefprojecten die professionele resultaten vereisen in harde materialen zoals staal, beton en hout? Geen zorgen, de Powerplus POWC10200 Elektrische Klopboormachine 600W Variabele Snelheid is er om je te helpen de klus snel en efficiënt te klaren! Deze compacte en lichte boormachine heeft een groot vermogen van 600W om door harde oppervlakken te boren. Verander je boortempo gemakkelijk met de rotatiesnelheid van 0-3000 RPM, passend bij elk project. Met de snelspanboorhouder kun je zonder problemen van boor wisselen, terwijl de extra handgreep je extra stabiliteit geeft bij grotere klussen. En als je de klopboorstand kiest, krijg je met 41000 extra slagen per minuut nog zwaardere klussen voor elkaar.

5. Bosch Klopboormachine

De Bosch Professional GSB 16 RE Klopboormachine is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk gereedschap, perfect voor een reeks toepassingen. Met een extra handgreep voor extra stabiliteit en controle, en een snelspanboorhouder met één schacht en Auto-Lock voor het eenvoudig wisselen van inzetgereedschap, is deze boormachine een essentieel gereedschap voor elke vakman of doe-het-zelver. De 750W motor levert voldoende vermogen voor zelfs de meest uitdagende taken, terwijl de 100 meegeleverde accessoires ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om de klus te klaren. Of je nu boort in beton, hout of metaal, de Bosch GSB 16 RE klopboormachine is opgewassen tegen de taak.

6. Powerplus klopboormachine

Met deze handige Powerplus elektrische klopboormachine heb je geen enkel probleem om alle kleine boorklussen rond het huis te klaren. Deze 500W boormachine heeft een variabele snelheid, zodat je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan de taak die je moet uitvoeren, en wordt geleverd met een meegeleverde boorset. Of je nu schilderijen ophangt of meubels in elkaar zet, deze veelzijdige kleine boormachine maakt er licht werk van.

7. FERM Klopboormachine

Als je op zoek bent naar een klopboormachine die elke klus aankan, dan is de FERM PDM1052 het perfecte gereedschap voor jou. Deze 800W klopboormachine heeft een dubbele functie, dus als je in de gewone boorstand niet door het te bewerken materiaal heen komt, dan is de klopboorstand de perfecte oplossing! De rubberen kabel van 3 meter geeft je veel bewegingsvrijheid, en met de snelheidsregeling in de schakelaar kun je voor elke klus de juiste snelheid kiezen. Met de meegeleverde diepteaanslag kun je altijd op de gewenste diepte boren, waardoor dit een van de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke klopboormachines op de markt is.

8. BLACKDECKER Klopboormachine

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare boormachine die al je boorbehoeften aankan? Zoek niet verder dan de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW Accu Impact boormachine 18V 2 accu's incl. 80 accessoire! Deze veelzijdige en duurzame boormachine is perfect voor zowel thuisprojecten als professioneel gebruik. Hij beschikt over een batterijplatform waarmee de meegeleverde batterijen gemakkelijk kunnen worden verwisseld op alle apparaten van het betreffende platform. Met zijn 18V vermogen en 80 accessoire zal deze boormachine de klus zeker snel en efficiënt klaren.

9. BLACKDECKER Klopboormachine

De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW klopboormachine 18V is het ideale gereedschap voor elk doe-het-zelf bouwproject. Compatibel met een 18V accu platform, wordt deze krachtige boormachine geleverd met twee accu's en meer dan 80 accessoires om je te helpen bij elke klus. Of je nu een ervaren professional bent of een doe-het-zelver, de veelzijdigheid van deze boormachine maakt het gemakkelijk om projecten snel en efficiënt te voltooien. De gemakkelijk vast te pakken handgreep en het lichtgewicht ontwerp maken manoeuvreren een fluitje van een cent, en het assortiment accessoires geeft je het vertrouwen dat je al het gereedschap hebt dat nodig is om je klus goed te klaren.

10. Powerplus klopboormachine

Op zoek naar een krachtige, maar toch compacte en lichte accuboormachine? Zoek dan niet verder dan de Powerplus POWX00450 accuboormachine. Deze veelzijdige boormachine is perfect voor allerlei taken, van het boren van gaten in hout tot het in elkaar schroeven van meubels. Met 50Nm koppel en een slagfunctie kan deze borstelloze boormachine zelfs boren in steen aan. En omdat hij borstelloos is, levert de motor 50% meer vermogen en heeft hij een 50% langere levensduur dan traditionele boormachines. Bovendien maakt de snelspanboorkop het wisselen van bits een fluitje van een cent. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige, krachtige accuboormachine, dan is de Powerplus POWX00450 de perfecte keuze.

Best geteste klopboormachine volgens onze test - klopboormachine reviews vergelijken

Onze adviseurs willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 van de beste klopboormachines voor je opstellen en daarom moeten de klopboormachines uiteraard zo objectief mogelijk vergeleken worden met elkaar.

Om een zo compleet mogelijke klopboormachine review te kunnen schrijven letten we onder meer op de volgende eigenschappen:

 • Gebruiksgemak
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Beoordelingen van consumenten


Al deze aspecten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste klopboormachines. Zo weten we zeker dat jij uit de allerbeste klopboormachines van 2024 kunt kiezen.

De top 3 klopboormachines scoort gemiddeld het beste en hebben volgens ons dus de beste prijs- en kwaliteitsverhouding van 2024.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden en daarom proberen we altijd rekening te houden met de prijs van de klopboormachines. Er worden klopboormachines beoordeeld uit iedere prijsklasse.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende klopboormachines op de markt. Om te weten welke nu het meest geschikt is voor jou, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. Dit ga je natuurlijk niet doen, dus daarom hebben wij dat gedaan!

Hoe benader je de klopboormachines reviews? Lees alle 10 de beoordelingen op je gemak door en noteer bij elke klopboormachine de voor- en nadelen. Aan de hand daarvan kies jij de beste klopboormachine voor jezelf.

 

Slotwoord over de klopboormachines reviews

Klopboormachines zijn perfect voor veel verschillende projecten en kunnen je tijd en gedoe besparen. Als je in de markt bent voor een klopboormachine, bekijk dan zeker onze lijst met de top 10 beste klopboormachines. Met zoveel geweldige producten op de markt zul je zeker de perfecte vinden voor jouw behoeften.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze klopboormachine reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste klopboormachine gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Na onze uitgebreide onderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat FERM Industrial voor ons de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. 

De top 5 beste klopboormachines is als volgt:

 1.  FERM Industrial
 2.  BLACKDECKER Klopboormachine
 3.  Bosch EasyImpact
 4.  Powerplus klopboormachine
 5.  Bosch Klopboormachine
Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

18-7-2022

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande klopboormachine reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht.