1. Woninginrichting
 2. slimme stekker

TOP 10 slimme stekkers 2024 - Beste slimme stekkers reviews

Update 2024 16-5-2023

Zoek je een manier om je huis te automatiseren en handiger te maken?

Een slimme stekker is de perfecte manier om te beginnen met het automatiseren van je huis. Met een paar klikken kun je je lampen, ventilatoren, koffiezetapparaat en meer allemaal laten draaien op een schema dat voor jou werkt. Bovendien werken veel slimme stekkers ook met Amazon Alexa en Google Home, zodat je ze met je stem kunt bedienen.

Stel je voor dat je thuiskomt in een goed verlicht huis na een lange dag werken. Of wakker worden met het geluid van verse koffie die 's ochtends wordt gezet. Met een slimme stekker heb je dat allemaal en meer. Ze zijn de perfecte aanvulling voor elk huis en maken het leven net iets gemakkelijker.

 1. Woninginrichting
 2. slimme stekker

Inhoudsopgave

Onze top 10 slimme stekker lijst - Wat zijn de beste slimme stekkers?

We beginnen deze vergelijking met de 3 slimme stekkers die als beste getest zijn. Bekijk rustig de 10 verschillende [zb_m_mv] zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen de diverse slimme stekkers.

Lees snel verder om te bekijken welke slimme stekker volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je de gekozen slimme stekker tegen de beste prijs kunt kopen.

1. Agunto Slimme Stekker

Neem afscheid van je oude apparaten en zeg hallo tegen de toekomst met Agunto's AGU-SP1 Smart Plug 8 Stuks Set. Neem de controle over je energieverbruik met deze behendige en efficiënte slimme stekker, die ontworpen is om elk oud apparaat slimmer te maken in slechts een paar eenvoudige stappen. Met de Agunto-app heb je op elk moment toegang tot gedetailleerde informatie over je energie- en stroomverbruik, zodat je precies op de hoogte blijft van hoeveel elektriciteit en stroom je elke dag gebruikt. Plus, terwijl traditionele stopcontacten komen met gevaarlijke veiligheidsrisico's zoals toevallige schokken, kan dit ingenieus ontworpen apparaat je helpen je energieverbruik te beheren terwijl je potentiële risico's uitsluit. Een extra niveau van gemak toevoegen, complete slimme huisautomatisering instellen! Deze set biedt acht stuks die overal in je huis of kantoor gebruikt kunnen worden - of het nu voor je woonkamer-tv of slaapkamerairconditioner is - waardoor het creëren van een volledig functionerend huis gemakkelijker wordt dan ooit tevoren. Met zijn eenvoudige instellingsproces, planning en timers voor elk apparaat is dit echt een transformatie van je energiespel.

2. SMARTIFY Stekker

Nu is het tijd om alle apparaten in je huis slim te maken met deze hoge korting op de Smartify smart plug! Dit product werkt alleen met een 2,4 Ghz Wifi verbinding, dus houd daar rekening mee bij je aankoop. Met deze stekker kun je gemakkelijk alle apparaten in je huis bedienen met je telefoon of stem. En met de timerfunctie kun je ervoor zorgen dat je apparaten altijd aan staan en werken wanneer je ze nodig hebt.

3. Nooie Smart Plug

Nooie is opgericht om eenvoud en liefde in ons dagelijks leven te brengen. Nooie producten zijn gemakkelijk te gebruiken en maken het leven handiger. De Nooie Smart Plug is daar een mooi voorbeeld van. Het is een set van 4 slimme stekkers met een energiemeter en tijdschakelaar. Met de Nooie Smart Plug kun je gemakkelijk je energieverbruik in de gaten houden en geld besparen op je rekeningen. Je kunt ook een schema instellen voor wanneer je wilt dat je apparaten aan of uit gaan. De Nooie Smart Plug is compatibel met Google Home en Amazon Alexa, zodat je hem met je stem kunt bedienen. Nooie producten zijn ontworpen om mooi te zijn en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn de perfecte aanvulling voor elk huis.

TOP 10 beste slimme stekker - Numers 4 t/m 10

Je hebt net onze top 3 best geteste slimme stekker van 2024 bekeken. Hoewel de 3 genoemde slimme stekkers bij ons als de beste uit onze vergelijking zijn gekomen, hebben we nog meer slimme stekkers vergeleken. Je hebt er nog 7 van ons tegoed.

Alle geteste slimme stekkers in onderstaande lijst zijn goede slimme stekkers. Anders zouden ze niet in onze top 10 van de beste slimme stekker terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de slimme stekkers die de top 10 hebben gehaald.

4. Slimme Stekker

De Slimme Stekker WiFi Met Energiemeter 16A is een geweldige manier om energie en geld te besparen. Doordat je je apparaten op afstand kunt bedienen met je telefoon, kun je besparen op je energierekening door apparaten uit te schakelen als je ze niet gebruikt. Met de energiemonitorfunctie kun je zien hoeveel stroom je apparaten gebruiken, zodat je veranderingen kunt aanbrengen om nog meer te besparen.

5. SMARTIFY Smart Plug

Op zoek naar een manier om je huis slimmer en efficiënter te maken? Zoek niet verder dan de Smartify smart plug! Met dit gebruiksvriendelijke apparaat kun je alle apparaten in je huis bedienen met je smartphone, waardoor je leven handiger en je huis energiezuiniger wordt. Bovendien kun je met de ingebouwde timer plannen wanneer je apparaten aan en uit moeten gaan, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je vergeet het licht of de koffiepot uit te doen. En omdat hij ontworpen is voor elk stopcontact, kun je hem praktisch overal in huis gebruiken.

6. Hombli Slimme Stekker

Hombli Smart Plug is een innovatieve, intelligente tool die je helpt het beste uit je moderne huis te halen. Maak elk elektrisch apparaat slimmer in slechts enkele minuten met zijn eenvoudig te installeren Wi-Fi-verbinding! Met de gratis Hombli app kun je het apparaat gemakkelijk overal vandaan bedienen - zelfs als je niet thuis bent. En met Google Assistant en Amazon Alexa geïntegreerd in de app, kun je je slimme stekkerapparaten beheren met spraakopdrachten.

7. Philips Hue Smart plug

De Philips Hue Smart plug is de perfecte manier om je bestaande "gewone" verlichting slim te maken. Steek de Philips Hue Smart plug gewoon in een stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting erop aan. Zet je verlichting aan of uit met de Philips Hue app of zelfs met je stem. Extra functies, zoals het instellen van timers, zijn mogelijk als je verbinding maakt met de Philips Hue Bridge. De Philips Hue Smart plug heeft een discreet en compact formaat met een extra aan/uit-schakelaar aan de bovenkant. De stekker is voorzien van randaarde (type F), waardoor hij geschikt is voor gebruik in Nederland en veel andere Europese landen. Met de Philips Hue Smart plug heb je ultieme controle over je verlichting, waardoor je leven gemakkelijker en handiger wordt.

8. SAMMIT Slimme Stekker

Met de SAMMIT Smart Plug maak je van elk gewoon apparaat eenvoudig een op afstand bestuurbaar slim apparaat. Sluit de stekker gewoon aan op je WiFi-netwerk en je bent klaar om te gaan. Met de Smart Life app kun je je apparaten overal ter wereld bedienen, timers instellen en alles automatiseren voor maximaal gemak. De stekker is ook compatibel met Google Home en Amazon Alexa voor nog meer flexibiliteit. perfect te gebruiken tegen inbrekers.

9. Iqonic Slimme Stekker

Introductie van de Iqonic Smart Plug met Energiemeter! Deze set van 4 slimme stekkers is perfect voor het automatiseren van je huis. Met de gratis Smart Life app kun je je lampen op afstand bedienen, zonder dat je een hub nodig hebt. Je krijgt ook een duidelijk overzicht van je stroomverbruik, zodat je geld kunt besparen op je energierekening. De timerfunctie is perfect voor het instellen van automatische aan/uit programma's terwijl je op vakantie bent. En als je liever je stem gebruikt om je apparaten te bedienen, geen probleem! De Iqonic Smart Plug is volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa.

10. PuroTech Stekker

Neem je huis mee naar de toekomst met de PuroTech Smart Plug. Dit ongelooflijke apparaat geeft je volledige controle over de verlichting in je huis, rechtstreeks vanaf je smartphone. Geen geklungel meer met schakelaars in het donker - haal gewoon je telefoon tevoorschijn en verlicht de kamer met een klik. Maar dat is niet alles wat de Smart Plug kan. Hij wordt ook geleverd met een energiemeter, zodat je kunt bijhouden hoeveel elektriciteit je lampen gebruiken. En als je op vakantie gaat, kun je met de timerfunctie automatische aan/uit programma's instellen, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Het beste van alles is dat de PuroTech Smart Plug volledig compatibel is met Amazon Alexa en Google Home. Dus je kunt je lampen bedienen met alleen je stem. Maak je klaar om een heel nieuw niveau van gemak in je huis te ervaren.

Best geteste slimme stekker volgens onze test - slimme stekker reviews vergelijken

Onze adviseurs willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 van de beste slimme stekkers voor je opstellen en daarom moeten de slimme stekkers uiteraard zo objectief mogelijk vergeleken worden met elkaar.

Om een zo compleet mogelijke slimme stekker review te kunnen schrijven letten we onder meer op de volgende eigenschappen:

 • Gebruiksgemak
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Beoordelingen van consumenten


Al deze aspecten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste slimme stekkers. Zo weten we zeker dat jij uit de allerbeste slimme stekkers van 2024 kunt kiezen.

De top 3 slimme stekkers scoort gemiddeld het beste en hebben volgens ons dus de beste prijs- en kwaliteitsverhouding van 2024.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden en daarom proberen we altijd rekening te houden met de prijs van de slimme stekkers. Er worden slimme stekkers beoordeeld uit iedere prijsklasse.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende slimme stekkers op de markt. Om te weten welke nu het meest geschikt is voor jou, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. Dit ga je natuurlijk niet doen, dus daarom hebben wij dat gedaan!

Hoe benader je de slimme stekkers reviews? Lees alle 10 de beoordelingen op je gemak door en noteer bij elke slimme stekker de voor- en nadelen. Aan de hand daarvan kies jij de beste slimme stekker voor jezelf.

 

Slotwoord over de slimme stekkers reviews

Slimme stekkers kunnen ongelooflijk nuttige apparaten zijn, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste krijgt voor jouw behoeften. We hopen dat onze lijst met de top 10 slimme stekkers je heeft geholpen je zoektocht te beperken en dat je nu met het volste vertrouwen je favoriete product kunt kopen.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze slimme stekker reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste slimme stekker gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Na onze uitgebreide onderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat Agunto Slimme Stekker  voor ons de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. 

De top 5 beste slimme stekkers is als volgt:

 1.  Agunto Slimme Stekker
 2.  SMARTIFY Stekker
 3.  Nooie Smart Plug
 4.  Slimme Stekker
 5.  SMARTIFY Smart Plug
Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

18-7-2022

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande slimme stekker reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht.