Don de Jong vermogen

Don de Jong car

Don de Jong is een bekende Nederlandse YouTuber. Hij is populair geworden dankzij zijn persoonlijke blogs. Iets wat hem geen windeieren heeft gelegd. Wil je meer weten over Don de Jongs vermogen, Don de Jongs auto´s en nog veel meer, lees dan snel verder. 

Wie is Don de Jong?

Dong de Jong is een Nederlandse YouTuber met een groot aantal volgers. Hij is geboren op 1 juli 1999 in het dorpje Rijpwetering. Don de Jongs leeftijd is nu 24 jaar. Elke dag rond 17:00 uur plaatst hij een nieuwe vlog over de dingen die hem dagelijks bezighouden. Dat heeft hem al meer dan 800 miljoen views opgeleverd en hij heeft meer dan 1 miljoen trouwe volgens op het videokanaal. 

Waar woont don de jong?

Don de Jong woonde tot zijn 23e bij zijn ouders in Rijpwetering. Dankzij de inkomsten die hij vergaarde met vloggen kon hij afgelopen jaar zijn eigen huis kopen. Het Don de Jong huis staat in Roelofarendsveen, niet ver van zijn ouderlijk huis. De zeer ruime woning heeft de Jong ongeveer 800.000 euro gekost. 

Heeft Don de Jong een vriendin?

Veel mensen vragen zich af, wie is Don de Jongs vriendin? Op dit moment heeft Don geen vriendin. Eerder had de bekende vlogger een relatie met Juultje Tielemans.  Juultje is net als Don de Jong een bekende YouTuber en was ook regelmatig in Don zijn video’s terug te zien. In november van 2021 brachten ze naar buiten dat ze niet meer samen zijn.

Hoeveel verdient Don de Jong en waar verdient hij het aan?

Het Don de Jong vermogen is voor een groot deel afkomstig van YouTube. Met meer dan 1 miljoen abonnees is hij een van de populairste vloggers van Nederland. In de afgelopen jaren zijn de video´s meer dan 800 miljoen keer bekeken. 

Met YouTube advertenties kun je ongeveer 1 euro per 1000 views verdienen. De Jongs video´s hebben meestal tussen 150.000 en 200.000 kijkers. Daarnaast zijn er een aantal uitschieters. Sommige video´s hebben meer dan 2 miljoen views. Als we uitgaan van het laagste aantal verdient hij per video 150 euro. Aangezien hij dagelijks een video post komt dat neer op minimaal 1050 per week.

Wat is het vermogen van de youtuber Don de Jong?

Het vermogen van Don de Jong wordt geschat op meer dan 1 miljoen euro, maar het exacte bedrag houdt hij angstvallig geheim. We hebben een schatting kunnen maken op basis van de prijs van Don de Jongs huis en Don de Jongs auto´s. Zijn huis is 800.000 euro waard, maar hij heeft ook een voorliefde voor snelle en dure auto´s. In de afgelopen jaren heeft hij onder andere een Audi A3, Audi RS3 en Audi RS6 aangeschaft. Maar zijn grote trots is toch wel zijn gifgroene Lamborghini Huracan. Deze bolide, die in 3,4 seconden van 0 naar 100 kan, heeft een prijskaartje van 280.000 euro. 

Weetjes over Don de Jong

  1. Don de Jong heeft sinds zijn jeugd een pacemaker. Dit is een klein apparaatje dat ervoor zorgt dat zijn hart het juiste ritme heeft. Don de Jong zal de pacemaker zijn hele leven moeten dragen. 
  2. Don de Jong heeft een eigen bedrijf waar je kleurrijke boxershorts kunt bestellen. De boxershorts van Beat My Boxer hebben unieke designs zoals sushi, piraten en ruimtevaart. Don de Jong fungeert overigens zelf als onderbroekenmodel. 
  3. Don de Jongs best bekeken YouTube video heeft 7,9 miljoen weergaven. In de video zie je hoe Don de Jong met metalen klauwen een watermeloen te lijf gaat.