Vermogen van Gio Latooy

Youtuber Gio Latooy heeft een flink vermogen op weten te bouwen. Het vermogen van Gio Latooy zal daarom niet tegenvallen. Nu Gio aan het uitgroeien is tot één van de bekendste Youtubers van Nederland, kunnen we een mooi vermogen van hem verwachten. 

gio-latooy

Wie is Gio Latooy?

Gio Latooy is een Youtuber die dagelijks vlogs maakt van zijn leven. In het verleden is hij begonnen met een gaming kanaal op YouTube genaamd GameplayWorldXL. Naast het gamen is hij andere live video’s gaan maken die erg goed aansloegen bij zijn publiek. Uiteindelijk is hij vooral live video’s gaan maken en is hij begonnen met vloggen. 

Dit vloggen is uiteindelijk zover uitgegroeid dat hij nu alleen nog maar vlogt. Iedere dag maakt Gio een vlog waardoor hij zijn hele leven op tafel legt. In deze vlogs is zijn vriendin altijd veel in beeld. Inmiddels heeft hij drie vriendinnen gehad die hij expliciet in beeld bracht. Hier heeft hij ook veel kritiek op gehad. Hoe oud is Gio Latooy? De leeftijd van Gio Latooy is 24. 

Gio Latooy staat ook bekend om zijn auto. De auto van Gio Latooy is inmiddels een Porsche Cayenne, maar hij heeft verschillende sportwagens gehad. Tot op de dag van vandaag is Gio een groot fan van auto’s. 

Waar woont Gio Latooy?

Gio Latooy komt uit Rotterdam. Hier is hij opgegroeid. Een tijdje geleden had hij een appartement in Rotterdam gekocht, maar inmiddels heeft hij deze al weer verkocht voor een enorme villa. Op het moment woont hij in Krimpen aan de Lek, wat zo goed als naast Rotterdam ligt. 

Youtuber Gio Latooy & relaties

Youtuber Gio Latooy staat vooral bekend om zijn relaties. Hij heeft drie relaties in het openbaar gehad die flink spraakmakend zijn geweest. Zijn eerste relatie was met de influencer Juultje Tieleman. Nadat hij haar veel voor thumbnails heeft gebruikt, liep de relatie stuk. Het volgende slachtoffer hiervan was Isa van Dijk. Inmiddels is er ook een derde geweest; Jade Anna van Vliet. 

Met Jade Anna heeft Gio een hele tijd een relatie gehad. In 2022 zijn Jade en Gio uit elkaar gegaan om vervolgens later dat jaar weer samen te komen. In 2023 is Jade niet meer de vriendin van Gio Latooy. De twee hebben veel nare reacties gehad op hun relatie vanwege het grote leeftijdsverschil. Er zit vijf jaar leeftijdsverschil tussen de twee. 

Waar verdient Gio Latooy zijn geld mee?

Gio Latooy verdient zijn geld voornamelijk met YouTube. Hij vlogt dagelijks en krijgt hier flink wat views mee. Het schijnt dat hij per vlog die hij maakt zo’n €1.000,- verdient, afhankelijk van de hoeveelheid views. Doordat hij ook nog sponsordeals en andere verdiensten heeft, krijgt hij dus een mooi bedrag per maand. Wat dit bedrag precies is, is niet bekend. 

Gio Latooy

Gio Latooy vermogen: is Gio rijk?

Is Gio Latooy rijk? Ondanks dat Gio niet open is over hoeveel hij op zijn bankrekening heeft staan, kunnen we wel stellen dat hij rijk is. Hij heeft een villa van bijna 2 miljoen euro en een auto van meer dan een miljoen. Hij is dus in ieder geval miljonair. 

Interessante weetjes over Gio Latooy

  • Gio Latooy heeft een tweelingzus die ook aan YouTube doet
  • Gio Latooy is met zijn hoeveelheid abonnees één van de grootste Youtubers van Nederland