1. Woninginrichting
 2. alarmsysteem

TOP 10 alarmsystemen 2024 - Beste alarmsystemen reviews

Update 2024 16-5-2023

Bezorgd over de veiligheid van je huis terwijl je weg bent?

Een kwalitatief goed alarmsysteem is een belangrijk onderdeel van elk huisbeveiligingsplan. Onze lijst bevat de beste alarmsystemen op de markt, zodat je erop kunt vertrouwen dat je familie en bezittingen veilig zijn.

Elk alarmsysteem op onze lijst is getest en goedgekeurd door onze redactie. Je kunt er zeker van zijn dat je een product van topkwaliteit krijgt dat jou en je geliefden veilig houdt.

 1. Woninginrichting
 2. alarmsysteem

Inhoudsopgave

Onze top 10 alarmsysteem lijst - Wat zijn de beste alarmsystemen?

We beginnen deze vergelijking met de 3 alarmsystemen die als beste getest zijn. Bekijk rustig de 10 verschillende [zb_m_mv] zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen de diverse alarmsystemen.

Lees snel verder om te bekijken welke alarmsysteem volgens ons het beste is in 2024. Om je te helpen hebben we ook gelijk een webshop gezocht waar je de gekozen alarmsysteem tegen de beste prijs kunt kopen.

1. MCI Alarmsysteem

Op zoek naar een top-of-the-line beveiligingssysteem dat je gemoedsrust geeft? Zoek niet verder dan het MCI Alarmsysteem Smart/Wifi/GSM Sensor Camera Detector! Dit systeem is perfect voor elk huis of kantoor, want het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die je eigendom veilig en gezond houden. De MCI Alarm System Smart/Wifi/GSM Sensor Camera Detector is uitgerust met een WiFi-verbinding, zodat je hem gemakkelijk kunt aansluiten op je bestaande netwerk. Het heeft ook een ingebouwde GSM-module, wat betekent dat het tekstberichten en telefoongesprekken kan verzenden en ontvangen. Bovendien wordt dit systeem geleverd met een bewegingssensorcamera die beweging kan detecteren tot op 30 meter afstand. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook een deur- en raamsensor die je waarschuwt als er deuren of ramen worden geopend. De MCI Alarm System Smart/Wifi/GSM Sensor Camera Detector is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Hij wordt ook ondersteund door een garantie van 1 jaar, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij gemaakt is om lang mee te gaan.

2. ELRO Waakhond

Maak kennis met de ELRO ARD51 Elektronische Waakhond, het perfecte apparaat om ongewenste gasten af te schrikken en je huis of eigendom te beveiligen. Deze betrouwbare en betaalbare waakhond gebruikt geavanceerde radartechnologie om beweging te detecteren door ramen, deuren en muren tot 18 centimeter dik, waardoor het een veelzijdige en krachtige beveiligingsoplossing is. Het realistische blaffende hondengeluid stuurt indringers zeker op de vlucht, terwijl de eenvoudige installatie hem een uitstekende keuze maakt voor elk huis of bedrijf. Met de ELRO ARD51 Electronic Watchdog aan je zijde kun je er zeker van zijn dat je eigendom veilig is.

3. ELRO Alarmsysteem

Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem is de perfecte manier om je huis of kantoor veilig te houden. Dit draadloze alles-in-één systeem wordt geleverd met een basiseenheid, bedieningspaneel, bewegingsmelder, 3 raam/deursensoren en een afstandsbediening. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren binnen 15 minuten, en je kunt het onbeperkt uitbreiden met extra sensoren en accessoires. Bij detectie van een ongewenste indringer zendt het basisstation een luid alarmsignaal uit van maar liefst 100 dB. Je ontvangt ook een alarmmelding op je smartphone. Het ELRO Home+ Alarmsysteem heeft een back-up batterij en GSM-module (SIM-kaart niet inbegrepen) om ervoor te zorgen dat het systeem blijft werken, zelfs als de stroom in je huis uitvalt. En dit alles wordt ondersteund door de gratis ELRO Home+ App voor iOS en Android voor volledige gemoedsrust.

TOP 10 beste alarmsysteem - Numers 4 t/m 10

Je hebt net onze top 3 best geteste alarmsysteem van 2024 bekeken. Hoewel de 3 genoemde alarmsystemen bij ons als de beste uit onze vergelijking zijn gekomen, hebben we nog meer alarmsystemen vergeleken. Je hebt er nog 7 van ons tegoed.

Alle geteste alarmsystemen in onderstaande lijst zijn goede alarmsystemen. Anders zouden ze niet in onze top 10 van de beste alarmsysteem terecht zijn gekomen.

Lees hieronder de rest van de alarmsystemen die de top 10 hebben gehaald.

4. Grundig alarmset

Wil je gemoedsrust en maximale veiligheid voor je huis of kantoor? Zoek niet verder dan de Grundig alarmset Deur en Raam 4st Inbraakpreventie. Deze revolutionaire set zorgt ervoor dat je landgoed adequaat wordt bewaakt tegen potentiële indringers met de modernste technologie. Met precisie ontwikkeld, biedt deze draadloze vierdelige detectie ook een naadloze zelfklevende installatie voor maximaal gebruiksgemak. Door twee raamalarmen en twee deursensoren te combineren, krijg je volledige dekking over alle toegangspunten van je gebouw zonder omslachtige bedrading. En daarmee zorg je ervoor dat elke onbevoegde toegang een onmiddellijk alarm veroorzaakt om ongewenste gasten af te weren. Blijf inbraakpogingen een stap voor met geavanceerde akoestische bewakingsmogelijkheden, aangevuld met efficiënte integratie met diverse beveiligingssystemen voor extra gevoeligheid voor elk teken van inbraak. Geniet van wat welverdiende rust in de wetenschap dat Grundig's vertrouwde naam in beveiliging altijd op je let Profiteer nu van deze geweldige deal en geniet van totale gemoedsrust als het gaat om het beschermen van wat het belangrijkst is - met Grundig's alarmset Deur en Raam 4st Inbraakpreventie.

5. Hozard Alarmsysteem

Maak kennis met het Hozard Alarmsysteem, je betrouwbare en betaalbare oplossing voor huisbeveiliging. Dit uitgebreide systeem bevat een bedieningspaneel, vijf bewegingsdetectoren, acht raam-/deursensoren, drie afstandsbedieningen, drie RFID-tags en een sirene, zodat je alles hebt om je eigendom te beschermen. Het eenvoudig te installeren systeem kan in slechts 15 minuten in werking worden gesteld, en is gemakkelijk uit te breiden met extra sensoren en accessoires (apart verkrijgbaar). Met het Hozard Alarmsysteem zul je je veilig voelen in je huis of kantoor.

6. Eufy by Anker

Introductie van de eufy Security 5-delige huisalarmset! Deze uitgebreide beveiligingsoplossing is ontworpen om je huis, je gezin en je privacy te beschermen. Elk eufy Security product is ontworpen met het oog op gegevensprivacy, zodat je alles wat er in je huis gebeurt veilig kunt bijhouden. De eufy Security 5-delige huisalarmset bestaat uit een HomeBase, twee toegangssensoren, een bewegingsmelder en een toetsenbord. De HomeBase is het brein van de operatie, die alle andere componenten veilig draadloos met elkaar verbindt. De toegangssensoren kunnen op deuren en ramen worden geplaatst om te controleren op inbraak, terwijl de bewegingsdetector elke beweging in zijn gezichtsveld registreert. Met het toetsenbord kun je het systeem in- en uitschakelen en meldingen van activiteiten ontvangen. De installatie van je nieuwe huisbeveiligingssysteem is snel en eenvoudig - er is geen bedrading nodig! De meegeleverde HomeBase sluit je aan op standaard stopcontacten en maakt gebruik van langeafstandsconnectiviteit om al je apparaten met elkaar verbonden te houden. Met een directe installatie en een lange levensduur van de batterij is de eufy Security 5-delige huisalarmset de perfecte beveiligingsoplossing voor je huis.

7. Fietsalarm Anti-Diefstal

Bike Alarm Anti-Theft is het beste en goedkoopste alarmsysteem voor je fiets of scooter. Dit alarm schrikt dieven af met een geluidsvolume van 120 decibel. Het alarm is eenvoudig & snel te gebruiken met een eigen afstandsbediening. Meer dan 3000 tevreden klanten gingen je al voor. Loxure is een begrip in de Benelux.

8. Anti-Diefstal Fietsalarm

Zoek je een betrouwbare manier om je fiets te beschermen tegen dieven? Zoek niet verder dan het Sodex Anti-Diefstal Fietsalarm! Dit eenvoudige maar effectieve alarm zal zelfs de meest vastberaden dief afschrikken, en dat alles met slechts één druk op de knop. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je het alarm eenvoudig in- en uitschakelen, zelfs van een afstand. Montagekit is inbegrepen voor eenvoudige installatie op je fiets, scooter of e-bike. Neem geen risico met je waardevolle bezit - bescherm het met het Sodex Anti-Diefstal Fietsalarm.

9. Cloxks Alarmsysteem

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en veelzijdig beveiligingssysteem voor je fiets, scooter, motorfiets of een ander object? Zoek niet verder - Cloxks presenteert met trots het ultieme fietsalarmsysteem om je bezittingen te beschermen! Gebouwd met high-end technologie en ontworpen om je absolute gemoedsrust te brengen, garandeert het Cloxks alarmsysteem dat je voorwerpen veilig en gezond zijn. Met zijn multifunctionele gebruik, waterdicht ontwerp en sOS-geluid is dit alarmsysteem de perfecte oplossing om je spullen veilig te houden. Het heeft ook 7 standen en wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat het tot 8 afstandsbedieningen tegelijk kan verbinden! Er worden zelfs 3x AAA batterijen meegeleverd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het steeds vervangen van de stroombron. Bovendien is de stand-by tijd 6-10 maanden, zodat je voor langere tijd op dit betrouwbare product kunt rekenen. Plus, met twee manieren om dit alarmsysteem te bevestigen aan welke goederen je ook moet beschermen, was veelzijdigheid nog nooit zo eenvoudig! Mis het niet - ons Cloxks Alarmsysteem is er en klaar om je goederen veilig te houden.

10. Ring Alarm

Het Ring Alarm 5-delig alarmsysteem 2e generatie is het nieuwste en beste op het gebied van huisbeveiliging. Met een nieuw uiterlijk en verbeterde functies houdt dit systeem je huis zeker veilig en gezond. Met vijf onderdelen, waaronder een basisstation, contactsensor, bewegingsmelder, toetsenbord en bereikvergroter, heeft dit systeem alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen. Het basisstation bewaakt de sensoren en stuurt waarschuwingen naar je telefoon of tablet als er activiteit is, terwijl de contactsensor kan detecteren wanneer een deur of raam wordt geopend. De bewegingsdetector pikt elke beweging in je huis op, terwijl het toetsenbord kan worden gebruikt om het systeem in of uit te schakelen. De bereikvergroter zorgt ervoor dat je zelfs in grote huizen dekking hebt. Met al deze functies is het Ring Alarm 5-delig alarmsysteem 2e generatie de perfecte manier om je huis veilig te houden.

Best geteste alarmsysteem volgens onze test - alarmsysteem reviews vergelijken

Onze adviseurs willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 van de beste alarmsystemen voor je opstellen en daarom moeten de alarmsystemen uiteraard zo objectief mogelijk vergeleken worden met elkaar.

Om een zo compleet mogelijke alarmsysteem review te kunnen schrijven letten we onder meer op de volgende eigenschappen:

 • Gebruiksgemak
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Beoordelingen van consumenten


Al deze aspecten zijn meegenomen in onze top 10 best geteste alarmsystemen. Zo weten we zeker dat jij uit de allerbeste alarmsystemen van 2024 kunt kiezen.

De top 3 alarmsystemen scoort gemiddeld het beste en hebben volgens ons dus de beste prijs- en kwaliteitsverhouding van 2024.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden en daarom proberen we altijd rekening te houden met de prijs van de alarmsystemen. Er worden alarmsystemen beoordeeld uit iedere prijsklasse.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende alarmsystemen op de markt. Om te weten welke nu het meest geschikt is voor jou, zou je ze eigenlijk allemaal eerst moeten testen. Dit ga je natuurlijk niet doen, dus daarom hebben wij dat gedaan!

Hoe benader je de alarmsystemen reviews? Lees alle 10 de beoordelingen op je gemak door en noteer bij elke alarmsysteem de voor- en nadelen. Aan de hand daarvan kies jij de beste alarmsysteem voor jezelf.

 

Slotwoord over de alarmsystemen reviews

Waar moet je dus op letten bij de aanschaf van een alarmsysteem voor je huis? De beste alarmsystemen zullen alle bovengenoemde functies hebben, evenals compatibiliteit met andere slimme apparaten in je huis. Ze moeten ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Onze alarmsysteem reviews worden door experts in verschillende vakgebieden geschreven. Er wordt goed gekeken welke expert het beste bij het te testen product past. Ze doen zelfstandig onderzoek en schrijven de reviews op basis van hun bevindingen. Deze criteria zijn voor alle onderzoeken en producten hetzelfde. De experts worden niet betaald door fabrikanten of merken voor het schrijven van positieve reviews.

Nee, we zijn geen webshop. Wel hebben we in de review ook de beste aanbieder meegenomen. We hebben uitgezocht in welke webshop je het product voor de goedkoopste prijs kunt kopen. Als je op de “Beste prijs” knop drukt, word je automatische naar de beste en voordeligste alarmsysteem gebracht. Daar kun je je aankoop meteen voltooien.

Na onze uitgebreide onderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat MCI Alarmsysteem voor ons de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. 

De top 5 beste alarmsystemen is als volgt:

 1.  MCI Alarmsysteem
 2.  ELRO Waakhond
 3.  ELRO Alarmsysteem
 4.  Grundig alarmset
 5.  Hozard Alarmsysteem
Jim
Jim

Hallo! Ik ben Jim en ben 37 jaar oud, in mijn dagelijks leven werk ik als motivational speaker op evenementen in de financiële wereld. In mijn persoonlijk leven houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrouw, 2 kinderen en honden. In onze vrije tijd gaan we vaak op reis samen en leren nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten kennen. Mijn streven is om jou te voorzien van de beste en juiste informatie om je op weg te kunnen helpen met je keuzes.

18-7-2022

Disclaimer: Wij als experts van de Expertcommunity.nl hebben bovenstaande alarmsysteem reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. De experts krijgen niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft de persoonlijke mening n.a.v. de test! Wij krijgen wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijk via onze link wordt gekocht.