1. overige producten
 2. Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack.

Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack.

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Nee

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

8 W

Aantal lampen meegeleverd

1

Kleur licht

Kleur, Wit

Hoeveelheid licht

1200 lm

Kleurtemperatuur

6500 K

Type stroomvoorziening

Netstroom

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest]

Omschrijving Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack.

Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack is een ideale oplossing om je tuin of terras te verlichten. Met het 3-pack lampen creëer je een prachtig verlicht terras of pad. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor licht in 16 miljoen kleuren en alle tinten wit. Je kunt het licht zo instellen dat het bij je activiteit past. Met de Hue app kun je de verlichting ook automatisch inschakelen als je thuis komt of koppelen aan zonsondergang. Het Philips Hue Appear 3-pack lampen zijn water- en stofdicht. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal voor langdurig gebruik. De lampen zijn eenvoudig te installeren. Je kunt ze monteren met schroeven of de meegeleverde muurplaat. Let er wel op dat de lampen alleen werken in combinatie met een bridge.

Pluspunten
 • Stel deze buitenlampen in op 16 miljoen verschillende kleuren.Zet je Philips Hue collectie thuis uit met de slimme Hue buitenlampen.Bedien de Hue buitenlampen, waar je ook bent, makkelijk via de Hue app.

Minpunten
 • De Philips Hue Bridge wordt niet standaard geleverd.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack.

Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack. is gemaakt van het materiaal Metaal. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Nee
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 8 W
 • Kleur licht: Kleur, Wit
 • Aantal lampen meegeleverd: 1
 • Lichtbereik: 1200 lm
 • Kleurtemperatuur: 6500 K

De type stroomvoorziening van Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack. werkt als volgt: Netstroom. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Appear muurlamp White and Color Zwart 3-Pack. werkt via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest].

Bekijk ook andere smartlampen