1. overige producten
 2. Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack.

Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack.

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Nee

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

9,5 W

Aantal lampen meegeleverd

1

Kleur licht

Kleur

Hoeveelheid licht

640 lm

Kleurtemperatuur

Type stroomvoorziening

Laagspanning

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest]

Omschrijving Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack.

Met dit Philips Hue Lily Starter Pack kun je een stijlvolle verlichting aan je tuin of terras toevoegen. De set bestaat uit 4 armaturen voor buiten en alle benodigde onderdelen om ze aan te sluiten. De armaturen zijn gemaakt van aluminium en zijn waterdicht. Nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken, kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren of alle tinten wit. De verlichting is slim en je kunt het bedienen met een applicatie op je smartphone. Je kunt de lamp ook koppelen aan een Hue bridge (niet meegeleverd). Met de app kun je de lamp op afstand aan en uit zetten, de lichtkleur aanpassen of de lamp laten reageren op de zonsondergang. Bovendien is de buitenlamp compatibel met Amazon Alexa, Apple HomeKit of Google Assistant. Met geofencing kun je de lamp automatisch inschakelen als je thuiskomt of uitschakelen als je weg gaat. Vergeet niet dat de Philips Hue buitenverlichting alleen werkt in combinatie met een Bridge.

Pluspunten
 • Breid je Philips Hue collectie buitenshuis uit met de slimme Hue buitenlampen. Bedien de Hue buitenlampen eenvoudig via de Hue app, waar je ook bent. Breid je Philips Hue collectie buitenshuis uit met de slimme Hue buitenlampen. Bedien de Hue buitenlampen eenvoudig via de Hue app, waar je ook bent.

Minpunten
 • De Philips Hue Bridge wordt niet standaard meegeleverd

  .

  Je kunt maximaal 5 extra lampen aan elk startpakket aansluiten.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack.

Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack. is gemaakt van het materiaal Metaal. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Nee
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 9,5 W
 • Kleur licht: Kleur
 • Aantal lampen meegeleverd: 1
 • Lichtbereik: 640 lm
 • Kleurtemperatuur:

De type stroomvoorziening van Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack. werkt als volgt: Laagspanning. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Lily Starter Pack White and Color prikspot 4-Pack. werkt via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest].

Bekijk ook andere smartlampen