1. overige producten
 2. Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m.

Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m.

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Ja

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

37,5 W

Aantal lampen meegeleverd

1

Kleur licht

Kleur

Hoeveelheid licht

1650 lm

Kleurtemperatuur

Type stroomvoorziening

Laagspanning

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Omschrijving Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m.

De Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m biedt een unieke manier om je tuin of terras te verlichten. Met de flexibele lichtstrip kun je de strip in iedere gewenste hoek plaatsen. De strip geeft licht in zowel alle wittinten als 16 miljoen kleuren, waardoor je precies de juiste sfeer kunt creëren als je 's avonds buitenzit. De kleuren zijn eenvoudig te wijzigen via de Hue app en je sluit de lichtstrip aan via de Hue Bridge. De Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m is ook verkrijgbaar in een 2 meter uitvoering. Let op: deze Philips Hue buitenverlichting werkt alleen in combinatie met een bridge. Met de Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m creëer je een unieke verlichting in je tuin of op je terras. De flexibele lichtstrip kun je in iedere gewenste hoek plaatsen, waardoor je de juiste sfeer kunt creëren als je 's avonds buiten zit. De strip geeft licht in zowel wittinten als 16 miljoen kleuren, die je eenvoudig kunt aanpassen met de Hue app. Gebruik hiervoor de Hue Bridge die je aansluit op de lichtstrip. De Philips Hue Outdoor Lightstrip is ook verkrijgbaar in een 2 meter uitvoering. Let er wel op dat deze buitenverlichting alleen werkt in comb.

Pluspunten
 • Je kunt deze buitenlamp instellen op 16 miljoen verschillende kleuren. Je kunt deze flexibele led-strip eenvoudig modelleren om precies het gedeelte van de tuin te verlichten dat jij wilt. Bedien de Hue buitenlampen vanaf waar dan ook via de Hue app eenvoudig.

Minpunten
 • Deze buitenlamp werkt alleen met een Philips Hue Bridge, deze moet apart gekocht worden. Deze Philips Hue ledstrip kan niet ingekort worden.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m.

Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m. is gemaakt van het materiaal Kunststof. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 37,5 W
 • Kleur licht: Kleur
 • Aantal lampen meegeleverd: 1
 • Lichtbereik: 1650 lm
 • Kleurtemperatuur:

De type stroomvoorziening van Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m. werkt als volgt: Laagspanning. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Outdoor Lightstrip 5m. werkt via .

Bekijk ook andere smartlampen