1. overige producten
 2. Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor.

Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor.

Kleur

Zwart

Materiaal

Glas

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Nee

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

8 W

Aantal lampen meegeleverd

1

Kleur licht

Kleur

Hoeveelheid licht

2250 lm

Kleurtemperatuur

Type stroomvoorziening

Netstroom

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings

Omschrijving Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor.

De Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten biedt een perfecte combinatie van krachtige verlichting en sfeervolle kleuren. De meegeleverde sensor zorgt ervoor dat de schijnwerper automatisch aan gaat als er beweging wordt gedetecteerd, ideaal voor bij je poort of achterdeur. Met de app stel je de schijnwerper in op alle denkbare kleuren, zodat je altijd precies de sfeer creëert die bij je past. Je koppelt de schijnwerper ook aan een Hue sensor en stelt in dat de lamp bijvoorbeeld aan gaat als je de tuin inloopt, of bij zonsondergang. De Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten biedt je oneindig veel mogelijkheden voor buitenverlichting. Let op: deze schijnwerper werkt alleen in combinatie met een bridge.

Pluspunten
 • Stel deze buitenlamp in op 16 miljoen verschillende kleuren. Met de meegeleverde sensor schakelt de schijnwerper vanzelf in bij beweging. Bedien de Hue buitenlampen, waar je ook bent, eenvoudig via de Hue app. Stel deze buitenlamp in op 16 miljoen verschillende kleuren. Met de meegeleverde sensor schakelt de schijnwerper vanzelf in bij beweging. Bedien de Hue buitenlampen, waar je ook bent, eenvoudig via de Hue app.

Minpunten
 • De Philips Hue Bridge wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor.

Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor. is gemaakt van het materiaal Glas. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Nee
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 8 W
 • Kleur licht: Kleur
 • Aantal lampen meegeleverd: 1
 • Lichtbereik: 2250 lm
 • Kleurtemperatuur:

De type stroomvoorziening van Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor. werkt als volgt: Netstroom. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Discover schijnwerper White and Color voor buiten + buitensensor. werkt via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings.

Bekijk ook andere smartlampen