1. overige producten
 2. Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack.

Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack.

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Ja

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

5 W

Aantal lampen meegeleverd

3

Kleur licht

Wit

Hoeveelheid licht

350 lm

Kleurtemperatuur

6500 K

Type stroomvoorziening

Netstroom

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest]

Omschrijving Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack.

Met deze Philips Hue Milliskin White Ambiance Wit Rond inbouwspots creëer je een sfeervolle verlichting in huis. De 6 spots heb je in een handomdraai in het plafond gemonteerd. Dankzij de Philips Hue app bepaal je zelf de temperatuur van het licht, van warm en sfeervol tot koel wit. Om alle functies te gebruiken voeg je een bridge toe. Hiermee koppel je alle lampen aan elkaar en bedien je ze ook buitenshuis. Je bepaalt ook zelf de felheid van het licht, zodat je altijd de juiste sfeer creëert. De spots zijn verstelbaar in verschillende hoeken, zodat je zelf de richting van het licht bepaalt. Let op: deze inbouwspot is wat dieper dan een normale inbouwspot. Zorg ervoor dat je goed controleert of deze past. Met deze Philips Hue Milliskin White Ambiance Wit Rond inbouwspots creëer je een atmosfeer zoals je zelf wilt. De 6 spots zijn eenvoudig in het plafond te monteren en met de Philips Hue app bepaal je zelf de tint van het licht en de felheid ervan. Voeg hierbij een bridge toe en je kunt de lampen ook buitenshuis bedienen en routines instellen. Ook heb je de mogelijkheid om de richting van het licht te bepalen. Controle.

Pluspunten
 • Deze lampen geven iedere tint wit licht, dus met één druk op de knop ga je van werksfeer naar avondsfeer. Je plaatst inbouwspots in het plafond om deze aan te passen aan je interieur. Door het toevoegen van een bridge kun je ook timers en dagelijkse routines instellen en de lampen bedienen van buitenaf.

Minpunten
 • Zonder bridge kun je maximaal 10 lampen per huis bedienen

  .

  Voeg een bridge toe om tot 50 lampen toe te voegen

  .

  Deze lampen zijn niet geschikt voor een thuisbioscoop of feestje, kies daarom voor White and Color.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack.

Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack. is gemaakt van het materiaal Kunststof. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 5 W
 • Kleur licht: Wit
 • Aantal lampen meegeleverd: 3
 • Lichtbereik: 350 lm
 • Kleurtemperatuur: 6500 K

De type stroomvoorziening van Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack. werkt als volgt: Netstroom. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Milliskin inbouwspot White Ambiance rond Wit 6-pack. werkt via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest].

Bekijk ook andere smartlampen