1. overige producten
 2. Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter.

Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter.

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Ja

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

12 W

Aantal lampen meegeleverd

1

Kleur licht

Kleur

Hoeveelheid licht

1800 lm

Kleurtemperatuur

Type stroomvoorziening

Via ander product

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest]

Omschrijving Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter.

Met de Philips Hue Gradient Lightstrip 2 Meter kun je je kamer een indrukwekkende en dynamische look geven. De strip is voorzien van 16 miljoen kleuren, waardoor je oneindig veel combinaties kunt maken. Ook bevat de lichtstrip een kleurverloop, waardoor de kleuren mooi in elkaar overvloeien. Deze strip heeft een hoge lichtopbrengst, waardoor hij ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken als sfeerverlichting onder de bar in de keuken of als achtergrondverlichting bij het tv kijken. De Philips Hue Gradient Lightstrip 2 Meter is ook uit te breiden tot maximaal 10 meter, waardoor hij perfect is voor elke kamer. Je kunt de strip uitbreiden met extensies van 1 meter. Met deze strip kun je ongeacht de ruimte een atmosfeer creëren die zowel functioneel als decoratief is. Gebruik je creativiteit en verander je kamer in een waar kunstwerk!

Pluspunten
 • De Gradient Lightstrip geeft meerdere kleuren licht tegelijk en kan meebewegen met je beeldscherm. Met de plakstrip kun je de lichtstrip op elke plek bevestigen. Deze Hue Gradient Lightstrip geeft licht in 16 miljoen kleuren en alle tinten wit. De Gradient Lightstrip geeft meerdere kleuren licht tegelijk en kan meebewegen met je scherm. Je kunt de lichtstrip met behulp van de plakstrip overal ophangen. Deze Hue Gradient Lightstrip biedt licht in 16 miljoen kleuren en alle tinten wit.

Minpunten
 • Zonder bridge kun je maximaal 10 lampen per huis bedienen, voeg een bridge toe om tot 50 lampen toe te voegen

  .

  Om de Lighstrip te laten bewegen met je beeldscherm, heb je een Bridge nodig

  .

  Voor televisies heb je een Sync Box nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter.

Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter. is gemaakt van het materiaal Kunststof. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 12 W
 • Kleur licht: Kleur
 • Aantal lampen meegeleverd: 1
 • Lichtbereik: 1800 lm
 • Kleurtemperatuur:

De type stroomvoorziening van Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter. werkt als volgt: Via ander product. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Gradient Lightstrip basisset 2 meter. werkt via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest].

Bekijk ook andere smartlampen