1. overige producten
 2. Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack.

Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack.

5/5

Smartlampen worden niet voor niets “smart” genoemd. Het zijn “slimme” lampen die makkelijk te bedienen zijn met een app. Zo zorg je ervoor dat je jouw leven makkelijker, veiliger en leuker maakt! Ook een smartlamp aankopen? Bekijk op deze pagina de Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack., lees de specificaties en bepaal of Philips Hue de smartlamp aanbiedt die bij jou past.

Specificaties Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack.

Kleur

Zilver

Materiaal

Kunststof

Wifi ingebouwd

Nee

Bluetooth

Ja

Bestuurbaar via afstandsbediening

Ja

Op afstand instelbaar

Ja

Dimbaar

Ja

Vermogen lichtbron

5,7 W

Aantal lampen meegeleverd

3

Kleur licht

Kleur

Hoeveelheid licht

1050 lm

Kleurtemperatuur

Type stroomvoorziening

Via ander product

Energieklasse

Geen label

Smart home platform

Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest]

Omschrijving Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack.

De Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack is een modern en veilig alternatief voor traditionele verlichting. Deze spot is waterdicht en hoeft dus niet weggehaald te worden bij het schoonmaken van het bad of de douche. Met deze lampen creëer je een sfeervolle verlichting die precies aansluit bij jouw behoeften. Met de app, spraakassistent of Hue dimmer switch (los verkrijgbaar) kun je 16 miljoen kleuren en duizenden tinten wit selecteren. Deze spots zijn ook uitstekend te gebruiken in combinatie met de Hue Bridge. Hiermee krijg je toegang tot extra functies, zoals de optie om tijdens vakanties een lichtprogramma in te stellen en de mogelijkheid om de verlichting tot in detail naar jouw wensen te programmeren. Met de Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack kun je van je badkamer een moderne en veilige ruimte maken die bijdraagt aan jouw comfort en welzijn.

Pluspunten
 • Deze inbouwspot is waterdicht en geschikt voor in de badkamer. Je kunt deze lamp instellen op verschillende tinten wit licht voor de perfecte sfeer in huis. Je hebt geen bridge nodig omdat de lamp met Bluetooth werkt.

Minpunten
 • De lamp te besturen zonder bridge kan alleen met je smartphone binnen een straal van 10 meter. Deze inbouwspot is dieper dan een normale inbouwspot, controleer goed of deze past.

Veelgestelde vragen over Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack.

Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack. is gemaakt van het materiaal Kunststof. Een hoogwaardig en veelgebruikt materiaal voor de productie van smartlampen.

Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack. heeft de volgende functies:

 • Wifi ingebouwd: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bestuurdbaar via afstandsbediening: Ja
 • Op afstand instelbaar: Ja
 • Dimbaar: Ja

Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack. heeft de volgende specificaties voor het licht:

 • Vermogen lichtbron: 5,7 W
 • Kleur licht: Kleur
 • Aantal lampen meegeleverd: 3
 • Lichtbereik: 1050 lm
 • Kleurtemperatuur:

De type stroomvoorziening van Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack. werkt als volgt: Via ander product. Daarnaast is de energieklasse: Geen label.

Het smart home platform van Philips Hue Xamento badkamerinbouwspot chroom 3-pack. werkt via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Google Home, Homey, IFTTT, Matter, Samsung SmartThings, [Works with Nest].

Bekijk ook andere smartlampen