Vermogen van Dj La Fuente

Vermogen van DJ La Fuente

Nederlandse DJ’s zijn populair. Niet enkel in ons eigen land, maar ook in het buitenland! Ons kleine landje heeft vele diskjockeys geproduceerd en DJ La Fuente is er één van. In dit artikel gaan we dieper in op het leven en het vermogen van DJ La Fuente. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Wie is DJ La Fuente?

La Fuente werd op 13 oktober 1983 geboren als Job Smeltzer. Voordat hij in 2008 aan zijn muziekcarrière begon, heeft hij aan de Fontys hogeschool gestudeerd en heeft zijn diploma commerce hier behaald. Op 25 jarige leeftijd begon Smeltzer muziek te produceren onder de naam DJ La Fuente. Dit deed hij onder grote labels waaronder Spinnin’ Records, Hexagon en Mixmash. De nummers van La Fuente doen het erg goed in de Nederlandse hitlijsten. Zo heeft hij in 2022 nog een nummer gehad wat de 3e plek innam in de Top 40!

Voordat La Fuente achter de draaitafel stond, was hij hockeycoach. Kennelijk is het coachen van hockeytalent nog steeds een grote hobby, want in 2020 pikte hij deze bezigheid weer op. Onder leiding van de DJ werden de hockeyspelers van de Eindhovense club Oranje-Rood getraind. Hoe cool is het om zo’n bekende DJ als coach te hebben?

Samen met presentator JayJay Boske is La Fuente te zien op YouTube. Op hun kanaal genaamd Day1 hebben de twee een serie waarin ze het hebben over auto’s. Naast hockey en muziek is dit een grote hobby van de DJ. 

De auto’s van La Fuente 

Dat La Fuente van auto’s houdt is geen geheim. Job heeft een hele autocollectie in de garage staan. Van een GTstreet R tot een GrandGT op basis van een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Dit was niet zijn enige Porsche. De DJ heeft namelijk ook gereden in een Porsche 992 TechArt! Dit zijn absoluut geen goedkope wagens. 

Waar verdient La Fuente zijn geld mee?

Job Smeltzer verdient zijn geld op verschillende manieren. Hij is natuurlijk DJ en verdient geld met het uitbrengen van nummers en het draaien op feesten en evenementen. Daarnaast is hij hockeycoach en is hij regelmatig te zien op zijn gedeelde YouTubekanaal. Ook dit zijn bronnen van inkomst. Een andere manier waarop La Fuente zijn geld verdient, is door mee te doen aan programma’s. Zo heeft hij deelgenomen aan het zevende seizoen van Jachtseizoen. 

Wat is het vermogen van DJ La Fuente?

Wat het precieze vermogen van de Nederlandse DJ is, is onbekend. Wel weten we dat La Fuente een uitgebreide autocollectie heeft en woont in een groot en mooi huis in het centrum van Eindhoven. Al deze grote aankopen kosten natuurlijk nogal wat. We kunnen er dus van uit gaan dat het vermogen van Job Smeltzer oploopt tot in de miljoenen. 

Hoeveel verdient DJ La Fuente?


Ondanks dat het vermogen van La Fuente voor ons een vraag en voor hem een weet is, kunnen we je wel wat informatie bieden over de kosten die verbonden zijn aan La Fuente boeken. Want wat kost La Fuente? De prijzen voor het inhuren van de Nederlandse DJ liggen tussen de €8.250 en €11.000.

De agenda van La Fuente vertelt ons dat de DJ maandelijks op zo’n vijf evenementen draait. Dit zijn dus 60 gigs per jaar, wat uitkomt op een jaarsalaris van zo’n €600.000. 

Dj Fuente

Dit wist je nog niet over La Fuente:

  • #1 De Spaanse artiestennaam ‘La Fuente’ betekent ‘de bron’.
  • #2 In 2015 lanceerde La Fuente de Limbi-app. Een app die je leert inzien hoe goed het met je gaat aan de hand van punten.