1. producten
 2. Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 77,6 cm

Diepte: 22,9 cm

Breedte: 23,2 cm

Type elektrische kachel

Keramische kachel, Ventilatorkachel

Model elektrische kachel

Toren

Plaatsing

Vrijstaand

Display

Ja

Timer

Nee

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

25 m2

Omschrijving van Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

De Eurom Hi-Tower 2200 Wifi keramische kachel is ook energiezuinig, waardoor je deze kachel ook met een gerust hart gebruikt. De kachel heeft een energieverbruik van slechts 2200W en een maximaal vermogen van 2000W. Dit betekent dat je erop kunt rekenen dat het verwarmen van een ruimte met deze kachel minder energie gaat kosten. Daarnaast heeft de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi keramische kachel ook nog een aantal andere handige functies. De kachel is voorzien van een veiligheidsmechanisme, waardoor de kachel automatisch uitschakelt als de keramische elementen te heet worden. Ook is de kachel voorzien van een timer-functie, waarmee je de kachel kunt instellen om na een bepaalde tijd automatisch uit te schakelen. Deze functie is ideaal voor als je een warme ruimte wilt creëren voor het slapengaan, zodat je niet te veel energie hoeft te verbruiken. Daarnaast heeft de kachel ook een display waarmee je de temperatuur kunt aflezen.

Pluspunten
 • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app voor Android/iOS op je smartphone of tablet. Het verwarmingselement staat in de zomerventilatiestand uit, waardoor je de kachel ook als gewone ventilator kunt gebruiken. De kachel verspreidt de warmte gelijkmatig door de kamer dankzij de draaifunctie.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel maakt veel geluid tijdens het verwarmen

  .

  Dit kacheltje is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel maakt veel geluid tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 77,6 cm
 • Diepte: 22,9 cm
 • Breedte: 23,2 cm

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. is een Keramische kachel, Ventilatorkachel. Daarnaast is het een Toren.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. kan als volgt: Vrijstaand.

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Nee
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. heeft 3 standen.

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 25 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. volstaat.