1. producten
  2. Mill MB600DN.

Mill MB600DN.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Mill MB600DN.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Mill MB600DN. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Mill MB600DN.

Merk

Mill

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Diepte: 7,8 cm

Breedte: 66,5 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

25

Verwarmingsbereik

11 m2

Omschrijving van Mill MB600DN.

De Mill MB600DN is een stille en energiezuinige convectorkachel met een vermogen van 600 watt. Je kunt de warmte eenvoudig aanpassen met 25 standen. Dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de warmte gelijk. Mocht het toch warmer of kouder zijn dan de gewenste temperatuur, dan kun je deze gemakkelijk aanpassen met de kalibratie functie. Verder is er een nachtmodus, waardoor je energie bespaart. De kachel is ideaal voor kleine ruimtes tot 11 vierkante meter, zoals je slaap- of studeerkamer. Voordat je de kachel in de badkamer gebruikt, controleer dan de handleiding om te zien waar je de kachel precies mag plaatsen. Geniet van een warme omgeving met de Mill MB600DN!

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. Met behulp van de timer kan de kachel zo ingesteld worden dat hij na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Mill MB600DN.

Mill MB600DN. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Diepte: 7,8 cm
  • Breedte: 66,5 cm

Mill MB600DN. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Mill MB600DN. kan als volgt: Wandmontage.

Mill MB600DN. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Mill MB600DN. heeft 25 standen.

Mill MB600DN. heeft een verwarmingsbereik van 11 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Mill MB600DN. volstaat.