1. producten
  2. Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 45,8 cm

Diepte: 20,8 cm

Breedte: 75,9 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

15 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

De Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart verwarmt je woning op een stille en efficiënte manier. Met de ingebouwde thermostaat, de afstandsbediening of de Eurom app, stel je eenvoudig de temperatuur in. Je kunt de kachel instellen voor een periode van 7 tot 9 uur zodat je `s ochtends meteen een warme ruimte binnenstapt. De kachel is geschikt voor ruimtes tot 15 vierkante meter. Je kunt de kachel staand of aan de muur bevestigen met de meegeleverde bevestigingsbeugel. Zorg ervoor dat je de kachel op een veilige plek plaatst, en kijk daarvoor in de handleiding. Met de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart geniet je van een aangename temperatuur in iedere ruimte in huis.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. U kunt een convectorkachel gebruiken zonder bijna enig geluid te horen tijdens het verwarmen. Deze kachel kan je bevestigen aan de muur of neerzetten met behulp van de meegeleverde pootjes.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 45,8 cm
  • Diepte: 20,8 cm
  • Breedte: 75,9 cm

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. heeft 3 standen.

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. heeft een verwarmingsbereik van 15 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. volstaat.