1. producten
 2. Eurom Wall Designheat 2000 WiFi.

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Wall Designheat 2000 WiFi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Wall Designheat 2000 WiFi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Diepte: 12,5 cm

Breedte: 62 cm

Type elektrische kachel

Keramische kachel, Ventilatorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

2

Verwarmingsbereik

21,5 m2

Omschrijving van Eurom Wall Designheat 2000 WiFi.

De Eurom Wall Designheat 2000 WiFi is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare verwarming. Met deze keramische kachel geniet je van een warm en comfortabel huis of kantoor. De kachel is zeer eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met de app die je installeert op je telefoon. Met deze app heb je de mogelijkheid om de kachel vanaf elke locatie te bedienen, waardoor je nooit meer in een koud huis thuiskomt. Met de twee standen van 1000 of 2000 watt kun je een ruimte tot maximaal 32 vierkante meter verwarmen. Daarnaast is de Eurom Wall Designheat 2000 WiFi ook voorzien van een overhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat de kachel zichzelf uitschakelt wanneer hij oververhit raakt. Kortom, een veilige en betrouwbare verwarming voor je huis of kantoor!

Pluspunten
 • Je bedient de elektrische kachel via de app (Android/iOS) op je smartphone of tablet

  .

  Een ventilatorkachel verwarmt grotere oppervlakken dan andere typen kachels

  .

  Het verwarmingselement staat in de zomerventilatiestaat uit, waardoor je de kachel ook als een gewone ventilator kunt gebruiken.

Minpunten
 • Hij is niet waterdicht en daarom niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over Eurom Wall Designheat 2000 WiFi.

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 20 cm
 • Diepte: 12,5 cm
 • Breedte: 62 cm

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. is een Keramische kachel, Ventilatorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. heeft 2 standen.

Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. heeft een verwarmingsbereik van 21,5 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Wall Designheat 2000 WiFi. volstaat.