1. producten
  2. Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Diepte: 4 cm

Breedte: 100 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

37

Verwarmingsbereik

8 m2

Omschrijving van Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

Met de Eurom Mon Soleil 601 Wifi kunt u elke ruimte tot 8 vierkante meter verwarmen. Deze infraroodkachel heeft een modern design en een diepte van slechts 4 cm, zodat hij geen extra ruimte inneemt. Met de app op je smartphone of ander slim apparaat kun je de kachel eenvoudig bedienen. Als je meerdere Mon Soleil kachels in huis of op kantoor hebt, kun je allemaal via 1 app bedienen. Stel een weektimer in en je hebt er geen omkijken meer naar. De meegeleverde temperatuursensor geeft je een concrete temperatuurweergave. Let op: de infraroodtechnologie van deze kachel geeft geen directe hitte af, maar verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. Deze kachel is de ideale oplossing als je een energiezuinige en betrouwbare verwarming in je huis of kantoor wilt hebben.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. U kunt een infraroodkachel gebruiken voor plaatselijke verwarming of voor gebruik in minder goed geïsoleerde ruimtes. Met het grote aantal standen kunt u de warmte-intensiteit instellen naar eigen wens.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterdicht en daarom is het niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 60 cm
  • Diepte: 4 cm
  • Breedte: 100 cm

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. heeft 37 standen.

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. heeft een verwarmingsbereik van 8 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. volstaat.