1. producten
 2. Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 45,8 cm

Diepte: 20,8 cm

Breedte: 102 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

30 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is een ideale kachel voor al je verwarmingsbehoeften. Met een vermogen van 2500 watt en een maximale ruimteoppervlakte van 30 vierkante meter is deze kachel geschikt voor elke ruimte. Je bedient de kachel gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening of met de Eurom Smart app op je smartphone. Je kunt de kachel programmeren met de timerfunctie, waarmee je de kachel op een specifieke tijd aan en uit kunt zetten. Daarnaast helpt de ingebouwde thermostaat je om de juiste temperatuur in de kamer te behouden. De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is flexibel te plaatsen. Je kunt de kachel staand of hangend op de muur bevestigen met behulp van de bijgeleverde muurbeugels. Zelfs in de badkamer is het mogelijk om de kachel te gebruiken, maar lees hiervoor wel eerst de handleiding. De kachel is voorzien van een overhittings- en omvalbeveiliging, waardoor je deze kachel overal veilig kunt gebruiken. Kortom, de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is een betrouwbare en flexibele oplossing voor al je verwarmingsbehoeften.

Pluspunten
 • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid terwijl hij verwarmt

  .

  De ruimte blijft gemakkelijk op temperatuur door de ingebouwde thermostaat

  .

  Deze kachel is geschikt om zowel op de grond te plaatsen als op de muur te hangen.

Minpunten
 • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 45,8 cm
 • Diepte: 20,8 cm
 • Breedte: 102 cm

Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. heeft 3 standen.

Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. heeft een verwarmingsbereik van 30 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. volstaat.