1. producten
  2. Eurom Alutherm 2500 Wifi.

Eurom Alutherm 2500 Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 2500 Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 2500 Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 2500 Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 45,8 cm

Diepte: 9 cm

Breedte: 102 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

30 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 2500 Wifi.

De Eurom Alutherm 2500 Wifi is de perfecte oplossing voor het verwarmen van je huis. De stille convectorkachel verwarmt ruimtes tot 30 vierkante meter. Dankzij de meegeleverde voeten en de mogelijkheid om de kachel op te hangen, kun je de kachel eenvoudig op elke plek plaatsen. Maar de Eurom Alutherm 2500 Wifi biedt nog meer. Je bedient de kachel namelijk op afstand. Je koppelt de kachel met de Eurom Smart app (iOS en Android) of je bedient de kachel met de meegeleverde afstandsbediening. Door deze functies heb je altijd en overal controle over je kachel. Daarnaast kun je de kachel ook gebruiken in de badkamer, maar lees eerst de handleiding voor je de kachel daar plaatst.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte is goed in temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat. Deze kachel is geschikt om zowel op de grond te plaatsen als aan de muur te hangen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 2500 Wifi.

Eurom Alutherm 2500 Wifi. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 45,8 cm
  • Diepte: 9 cm
  • Breedte: 102 cm

Eurom Alutherm 2500 Wifi. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 2500 Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 2500 Wifi. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 2500 Wifi. heeft 3 standen.

Eurom Alutherm 2500 Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 30 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 2500 Wifi. volstaat.