1. producten
 2. Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Diepte: 5 cm

Breedte: 113 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

1

Verwarmingsbereik

18 m2

Omschrijving van Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

De Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi is een infrarood kachel die de temperatuur van een ruimte tot 18 vierkante meter precies regelt. Met de weektimer stel je precies in wanneer de kachel de ruimte moet verwarmen. Daarnaast schakelt de kachel automatisch uit als de temperatuur in de ruimte snel daalt, zoals bijvoorbeeld bij het openen van een raam. Door de eco stand kan je de ruimte ook op 16 graden Celsius houden. De instellingen pas je aan met de knoppen op de verwarming, de afstandsbediening of de Eurom Smart app. De kachel hang je aan de wand of zet je op de grond. Deze infrarood kachel is een energiezuinige oplossing, omdat hij geen directe hitte afgeeft. Hij verwarmt de ruimte door middel van infrarood straling, zodat je altijd een aangename temperatuur hebt. De kachel heeft bovendien een modern design en is eenvoudig te installeren. Hij past daarom in elke ruimte en biedt een comfortabele verwarmingsoplossing.

Pluspunten
 • Je stelt een weekprogramma in zodat de kamer altijd op temperatuur is: Stel een wekelijks programma in zodat de kamer altijd op de juiste temperatuur blijft

  .

  De kachel heeft een open raam detectie en eco stand waarmee je minder energie verbruikt: De kachel heeft een open raam detectie en een ECO modus waardoor je minder energie verbruikt. Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app en de meegeleverde afstandsbediening: Bedien de elektrische kachel met de Eurom Smart app en de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom is het niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 60 cm
 • Diepte: 5 cm
 • Breedte: 113 cm

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. heeft 1 standen.

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 18 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. volstaat.