1. producten
  2. Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Sani 800 Wifi Zwart.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Sani 800 Wifi Zwart. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 115 cm

Diepte: 5 cm

Breedte: 55 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

Verwarmingsbereik

31 m2

Omschrijving van Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

De Eurom Sani 800 Wifi Zwart is een energiezuinige kachel met een vermogen van 800 W. Hij is ook beschikbaar in een hogere wattage van 1500 W. Hij is gemakkelijk te installeren en heeft een veiligheidsfunctie. Zo schakelt de kachel automatisch uit bij oververhitting. Je kunt hem ook bedienen met de afstandsbediening die bij het product wordt meegeleverd. De Eurom Sani 800 Wifi Zwart is ook uitgerust met LED-verlichting. Hiermee creëer je een sfeervolle ruimte met een verwarmende gloed. Daarnaast is het een stijlvolle kachel met een modern en strak design. Het is een ideale keuze voor een comfortabele en stijlvolle badkamer.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet. Een elektrische sfeerhaard maakt vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat.

Minpunten
  • De kachel heeft geen omvalbeveiliging, waardoor hij niet automatisch uitschakelt als hij onverwacht omvalt.

Veelgestelde vragen over Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

Eurom Sani 800 Wifi Zwart. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 115 cm
  • Diepte: 5 cm
  • Breedte: 55 cm

Eurom Sani 800 Wifi Zwart. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Sani 800 Wifi Zwart. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Sani 800 Wifi Zwart. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Sani 800 Wifi Zwart. heeft standen.

Eurom Sani 800 Wifi Zwart. heeft een verwarmingsbereik van 31 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Sani 800 Wifi Zwart. volstaat.