1. producten
  2. Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Sani 600 Wifi Zwart.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Sani 600 Wifi Zwart. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 115 cm

Diepte: 5 cm

Breedte: 47 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

Verwarmingsbereik

23 m2

Omschrijving van Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

De Eurom Sani 600 Wifi Zwart is de perfecte oplossing voor het verwarmen van je middelgrote badkamer tot maximaal 23 vierkante meter. Met de timer stel je de kachel eenvoudig in op de gewenste tijd, zodat je altijd in een lekker verwarmde badkamer stapt. Bovendien houdt de thermostaat de temperatuur in je badkamer constant, zodat je geen last hebt van te warm of te koud. Met de app kun je de kachel ook op afstand bedienen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om het vergeten uitzetten. Deze infrarood kachel is helemaal van deze tijd. Het geeft geen directe hitte af, maar verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. Zo geniet je altijd van een comfortabele badkamer. Verwarm je badkamer eenvoudig met de Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet. Een elektrische sfeerhaard maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat.

Minpunten
  • De kachel heeft geen omvalbeveiliging, waardoor hij niet automatisch uitschakelt wanneer hij onverwacht omvalt.

Veelgestelde vragen over Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

Eurom Sani 600 Wifi Zwart. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 115 cm
  • Diepte: 5 cm
  • Breedte: 47 cm

Eurom Sani 600 Wifi Zwart. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Sani 600 Wifi Zwart. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Sani 600 Wifi Zwart. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Sani 600 Wifi Zwart. heeft standen.

Eurom Sani 600 Wifi Zwart. heeft een verwarmingsbereik van 23 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Sani 600 Wifi Zwart. volstaat.