1. producten
  2. Mill PA600WIFI3 Wit.

Mill PA600WIFI3 Wit.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Mill PA600WIFI3 Wit.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Mill PA600WIFI3 Wit. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Mill PA600WIFI3 Wit.

Merk

Mill

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Diepte: 8,6 cm

Breedte: 65 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

25

Verwarmingsbereik

11 m2

Omschrijving van Mill PA600WIFI3 Wit.

Met de Mill PA600WIFI3 Wit krijg je een betrouwbare convector kachel. Deze kachel is verkrijgbaar in een wit design en is perfect voor bad- of slaapkamers met een oppervlakte tot 11 vierkante meter. De PA600WIFI3 is erg dun, waardoor hij niet snel in de weg hangt. Bovendien worden de muurbeugels meegeleverd, waardoor je hem eenvoudig bevestigt. De Millheat app biedt een paar handige functies om je leven een stukje makkelijker te maken. Zo stel je eenvoudig de weektimer in voor een warme badkamer 's ochtends. Ook heb je de mogelijkheid om de wegmodus in te stellen. In deze modus staat de kachel in een energiebesparende modus. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je veel energie verbruikt wanneer je op vakantie bent. Wanneer je weer richting huis gaat, schakelt de PA600WIFI3 automatisch weer in. Zo heb je bij thuiskomst direct een lekker warm huis.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Millheat-app op je smartphone of tablet. De kachel heeft een eco-stand waarmee je minder energie verbruikt. Dankzij de timer stel je de kachel zo in dat hij na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Mill PA600WIFI3 Wit.

Mill PA600WIFI3 Wit. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Diepte: 8,6 cm
  • Breedte: 65 cm

Mill PA600WIFI3 Wit. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Mill PA600WIFI3 Wit. kan als volgt: Wandmontage.

Mill PA600WIFI3 Wit. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Mill PA600WIFI3 Wit. heeft 25 standen.

Mill PA600WIFI3 Wit. heeft een verwarmingsbereik van 11 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Mill PA600WIFI3 Wit. volstaat.