1. producten
  2. Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Sani 400 Wifi Zwart.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Sani 400 Wifi Zwart. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 83,5 cm

Diepte: 10,5 cm

Breedte: 48,1 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

1

Verwarmingsbereik

10 m2

Omschrijving van Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

De Eurom Sani 400 Wifi Zwart is een infrarood kachel die geschikt is voor het bijverwarmen van ruimtes met een oppervlak tot 10 vierkante meter. Met deze kachel kun je onder meer je badkamer op temperatuur houden, zodat je niet vanuit een warm bad in een koude omgeving terecht komt. De kachel is uitgerust met WiFi en kan worden bediend met de Eurom Smart App. Zo kun je de warmte-intensiteit geheel naar wens instellen. Daarnaast is de kachel energiezuiniger dan andere soorten kachels, omdat de warmte gericht naar personen of objecten gaat, waardoor er minder warmte verloren gaat. Let echter wel op dat je de kachel niet overal in de badkamer mag plaatsen. Kijk daarom altijd goed in de handleiding wat de mogelijkheden betreft.

Pluspunten
  • Dankzij het grote aantal standen kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens instellen. Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een infraroodkachel is ook geschikt voor het plaatselijk verwarmen, of voor het verwarmen van minder goed geïsoleerde ruimtes.

Minpunten
  • De kachel heeft een relatief kleine warmtebereik van 10 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

Eurom Sani 400 Wifi Zwart. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 83,5 cm
  • Diepte: 10,5 cm
  • Breedte: 48,1 cm

Eurom Sani 400 Wifi Zwart. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Sani 400 Wifi Zwart. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Sani 400 Wifi Zwart. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Sani 400 Wifi Zwart. heeft 1 standen.

Eurom Sani 400 Wifi Zwart. heeft een verwarmingsbereik van 10 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Sani 400 Wifi Zwart. volstaat.