1. producten
 2. Mill CO2200MECMAX.

Mill CO2200MECMAX.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Mill CO2200MECMAX.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Mill CO2200MECMAX. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Mill CO2200MECMAX.

Merk

Mill

Afmetingen

Hoogte: 38,2 cm

Diepte: 24,5 cm

Breedte: 62 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Radiator

Plaatsing

Vrijstaand

Display

Nee

Timer

Nee

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

30 m2

Omschrijving van Mill CO2200MECMAX.

De Mill CO2200MECMAX is ook voorzien van drie standen. In de eerste stand verwarm je de ruimte met een lage temperatuur en een lager wattage. In de tweede stand stel je de temperatuur en het wattage hoger in. En in de derde stand verwarm je met een maximale temperatuur en een maximale wattage. Ook heeft de Mill CO2200MECMAX een timerfunctie, waardoor je de kachel op vooraf ingestelde tijden aan en uit kunt zetten. De Mill CO2200MECMAX is de perfecte oplossing voor al je verwarmingsbehoeften. De kachel heeft een stijlvol design en geeft een aangename warmte. Hij is daarnaast eenvoudig te verplaatsen, waardoor je de kachel in elke kamer kunt gebruiken. Met de Mill CO2200MECMAX heb je de perfecte temperatuur in elke ruimte.

Pluspunten
 • De ruimte is goed te houden op temperatuur dankzij de ingebouwde thermostaat

  .

  De kachel schakelt zichzelf uit bij omvallen en bij oververhitting

  .

  Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom ongeschikt om in de badkamer te plaatsen. Een convectorkachel is minder geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Mill CO2200MECMAX.

Mill CO2200MECMAX. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 38,2 cm
 • Diepte: 24,5 cm
 • Breedte: 62 cm

Mill CO2200MECMAX. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Radiator.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Mill CO2200MECMAX. kan als volgt: Vrijstaand.

Mill CO2200MECMAX. heeft de volgende functies:

 • Display: Nee
 • Timer: Nee
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Mill CO2200MECMAX. heeft 3 standen.

Mill CO2200MECMAX. heeft een verwarmingsbereik van 30 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Mill CO2200MECMAX. volstaat.