1. producten
 2. Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Diepte: 5 cm

Breedte: 133 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

1

Verwarmingsbereik

20 m2

Omschrijving van Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

De Eurom Mon Soleil DSP 770 Wifi is een prachtige oplossing voor het verwarmen van een ruimte tot 20 vierkante meter. De kachel is voorzien van een weektimer, waarmee je precies kunt instellen wanneer de verwarming aan moet. Dankzij de open raam detectie schakelt de kachel automatisch uit als de temperatuur in de ruimte snel daalt. Dat is niet alleen handig, maar ook energiebesparend. Verder heeft de Mon Soleil DSP 770 Wifi een eco stand, die de ruimte op 16 graden Celsius houdt. Om de instellingen aan te passen gebruik je de knoppen op de verwarming, de afstandsbediening of de Eurom Smart app. De kachel is gemakkelijk aan de wand te bevestigen of op te stellen. Let op: de infrarood technologie van deze kachel geeft geen directe hitte af, maar verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. Dit is een geruisloze en effectieve manier om een kamer te verwarmen. Ook is de Eurom Mon Soleil DSP 770 Wifi veilig te gebruiken, vanwege de dubbele beveiligingsfunctie die tegen oververhitting beschermt. Kortom, deze kachel is een prachtige oplossing voor een aangename temperatuur in je ruimte.

Pluspunten
 • Je stelt een weekprogramma in zodat de kamer altijd de juiste temperatuur heeft

  .

  De kachel heeft een open raam detectie en een eco stand waarmee je energie bespaart

  .

  Je bedient de elektrische kachel met behulp van de Eurom Smart app en de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 60 cm
 • Diepte: 5 cm
 • Breedte: 133 cm

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. heeft 1 standen.

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. heeft een verwarmingsbereik van 20 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. volstaat.