Fuave Oslo 2500 Wit.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Fuave Oslo 2500 Wit.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Fuave Oslo 2500 Wit. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Fuave Oslo 2500 Wit.

Merk

Fuave

Afmetingen

Hoogte: 51 cm

Diepte: 60 cm

Breedte: 23 cm

Type elektrische kachel

Oliegevulde kachel

Model elektrische kachel

Radiator

Plaatsing

Vrijstaand

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

25 m2

Omschrijving van Fuave Oslo 2500 Wit.

De Fuave Oslo 2500 is ook in een witte kleur verkrijgbaar, waarmee hij past in elk interieur. De kachel wordt geleverd met een stevige voet, waarmee je hem zowel aan de muur als aan de vloer kunt bevestigen. Door de lage geluidsproductie is de kachel ook ideaal voor gebruik in kantoor- en slaapkamers. Met het thermostaat display kun je eenvoudig de temperatuur van de kamer zien. De Fuave Oslo 2500 Wit is een energiezuinige en stijlvolle oplossing om je woning te verwarmen.

Pluspunten
 • Je bedient de elektrische kachel vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening

  .

  Je bedient de elektrische kachel vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening. Wanneer een oliekachel eenmaal is opgewarmd, blijft deze zeer lang op temperatuur

  .

  Wanneer een oliekachel eenmaal is opgewarmd, blijft deze zeer lang op temperatuur. De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat

  .

  De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Fuave Oslo 2500 Wit.

Fuave Oslo 2500 Wit. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 51 cm
 • Diepte: 60 cm
 • Breedte: 23 cm

Fuave Oslo 2500 Wit. is een Oliegevulde kachel. Daarnaast is het een Radiator.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Fuave Oslo 2500 Wit. kan als volgt: Vrijstaand.

Fuave Oslo 2500 Wit. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Fuave Oslo 2500 Wit. heeft 3 standen.

Fuave Oslo 2500 Wit. heeft een verwarmingsbereik van 25 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Fuave Oslo 2500 Wit. volstaat.