1. producten
 2. Heatwave Pro-Line 300.

Heatwave Pro-Line 300.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Heatwave Pro-Line 300.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Heatwave Pro-Line 300. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Heatwave Pro-Line 300.

Merk

Heatwave

Afmetingen

Hoogte: 59,2 cm

Diepte: 2 cm

Breedte: 59,2 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel, Keramische kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Plafondmontage, Wandmontage

Display

Nee

Timer

Nee

Thermostaat

Nee

Aantal standen

1

Verwarmingsbereik

4 m2

Omschrijving van Heatwave Pro-Line 300.

De Heatwave Pro-Line 300 is een uitstekende keuze voor het verwarmen van badkamers. Hij is ook geschikt voor andere ruimtes, tot wel 4 vierkante meter. Je kunt de kachel ophangen aan de muur of het plafond. Bovendien is hij waterdicht en heeft hij een overhittingsbeveiliging. De Pro-Line 300 is een infrarood kachel. Deze verwarmt objecten en personen, in plaats van de hele ruimte. Hierdoor wordt warmte langer vastgehouden, zodat je ook na het uitschakelen nog profiteert van de warmte. Bovendien heeft de kachel een keramische binnenkant, waardoor hij de warmte nog langer vast houdt. Zo stap je nooit meer vanuit een warme douche een koude badkamer in!

Pluspunten
 • De kachel schakelt zichzelf uit bij oververhitting. Een elektrische kachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. Je gebruikt de infrarood kachel voor plaatselijke verwarming of voor gebruik in slecht geïsoleerde ruimtes.

Minpunten
 • Je bedient de kachel niet op afstand, omdat er geen afstandsbediening bij wordt geleverd

  .

  De kachel heeft geen thermostaat, waardoor de temperatuur in de kamer niet constant blijft.

Veelgestelde vragen over Heatwave Pro-Line 300.

Heatwave Pro-Line 300. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 59,2 cm
 • Diepte: 2 cm
 • Breedte: 59,2 cm

Heatwave Pro-Line 300. is een Infrarood kachel, Keramische kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Heatwave Pro-Line 300. kan als volgt: Plafondmontage, Wandmontage.

Heatwave Pro-Line 300. heeft de volgende functies:

 • Display: Nee
 • Timer: Nee
 • Thermosstaat: Nee

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Heatwave Pro-Line 300. heeft 1 standen.

Heatwave Pro-Line 300. heeft een verwarmingsbereik van 4 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Heatwave Pro-Line 300. volstaat.