1. producten
  2. Eurom Alutherm 1200XS Wifi.

Eurom Alutherm 1200XS Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 1200XS Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 1200XS Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 1200XS Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 42,9 cm

Diepte: 21,5 cm

Breedte: 70,5 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Radiator

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

35

Verwarmingsbereik

14 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 1200XS Wifi.

De Eurom Alutherm 1200XS Wifi convectorkachel is ideaal voor op de slaapkamer en andere kleinere ruimtes. De kachel is makkelijk te bedienen met de afstandsbediening of met de Eurom Smart app op je smartphone of tablet. Daardoor kun je de kachel aanzetten voordat je in bed stapt, zonder dat je de film hoeft te onderbreken. Door de kleine voeten die meegeleverd worden, is de kachel ook als vrijstaand model te gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over lawaai tijdens het verwarmen want de kachel is bijna geruisloos. Let alleen wel goed op waar je de kachel plaatst, zodat je voldoet aan de regels uit de handleiding.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. U kunt een convectorkachel gebruiken zonder dat er veel geluid wordt gemaakt tijdens het verwarmen. Deze kachel is geschikt zowel voor plaatsing op de grond als het ophangen aan de muur.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 1200XS Wifi.

Eurom Alutherm 1200XS Wifi. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 42,9 cm
  • Diepte: 21,5 cm
  • Breedte: 70,5 cm

Eurom Alutherm 1200XS Wifi. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Radiator.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 1200XS Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 1200XS Wifi. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 1200XS Wifi. heeft 35 standen.

Eurom Alutherm 1200XS Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 14 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 1200XS Wifi. volstaat.