1. producten
 2. Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Diepte: 5 cm

Breedte: 73 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

1

Verwarmingsbereik

12 m2

Omschrijving van Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

Met de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi is het mogelijk om een kamer tot 12 vierkante meter te verwarmen op precies de juiste temperatuur. De kachel heeft een weektimer waarmee je instelt wanneer de kachel aan en uit moet gaan. Tevens beschikt hij over een open raam detectie, waardoor de kachel automatisch uitgaat als de temperatuur in de ruimte snel daalt. Bovendien heeft de kachel een eco stand waarmee je de kamertemperatuur op 16 graden Celsius houdt. De instellingen kunnen worden aangepast met de knoppen op de verwarming, de afstandsbediening of de Eurom Smart app. De Mon Soleil DSP 400 Wifi is eenvoudig aan de wand te bevestigen of kan op de grond worden gezet. De infrarood technologie van de kachel verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur, maar geeft geen directe hitte af.

Pluspunten
 • Je stelt een weekprogramma in zodat de kamer altijd op temperatuur is

  .

  -> Je stelt een weekprogramma in zodat de kamer altijd de gewenste temperatuur behoudt. De kachel heeft een open raam detectie en eco stand waarmee je minder energie verbruikt

  .

  -> De kachel heeft een open raam-detectie en een eco-stand waardoor je minder energie verbruikt. Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app en de meegeleverde afstandsbediening

  .

  -> Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart-app en de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 60 cm
 • Diepte: 5 cm
 • Breedte: 73 cm

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. heeft 1 standen.

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 12 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. volstaat.