1. producten
  2. Eurom Alutherm 2000 Wifi.

Eurom Alutherm 2000 Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 2000 Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 2000 Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 2000 Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 42 cm

Diepte: 12 cm

Breedte: 93 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

20 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 2000 Wifi.

De Eurom Alutherm 2000 Wifi is dé perfecte oplossing voor ieder huishouden. Vanwege het gebruiksgemak en de eenvoudige installatie is deze kachel bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en energiezuinige oplossing. De kachel heeft een vermogen van 2000 watt en is geschikt voor een ruimte tot 20 vierkante meter. Met de Eurom Alutherm 2000 Wifi kun je comfortabel verwarmen met behulp van 3 verschillende bedieningsmethoden. Je kunt de kachel bedienen met de thermostaat aan de kachel zelf, met de meegeleverde afstandsbediening of je kunt de app installeren op je smartphone. Daarnaast heeft de kachel bevestigingsbeugels en voetjes waarmee je de kachel staand of op de muur kunt plaatsen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken als de kachel te heet wordt of als de kachel omvalt. De Eurom Alutherm 2000 Wifi is voorzien van zowel omval- als oververhittingsbeveiliging, waardoor de kachel automatisch uitgeschakeld wordt als er een probleem is. Met de Eurom Alutherm 2000 Wifi heb je dus een duurzame en energiezuinige oplossing waarmee je zorgeloos kunt.

Pluspunten
  • Deze kachel kan je bevestigen aan de muur of neerzetten met de meegeleverde voetjes. Een convectorkachel verwarmt bijna geruisloos. Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Hij is niet waterbestendig, dus niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 2000 Wifi.

Eurom Alutherm 2000 Wifi. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 42 cm
  • Diepte: 12 cm
  • Breedte: 93 cm

Eurom Alutherm 2000 Wifi. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 2000 Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 2000 Wifi. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 2000 Wifi. heeft 3 standen.

Eurom Alutherm 2000 Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 20 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 2000 Wifi. volstaat.