1. producten
  2. Mill IB600DN.

Mill IB600DN.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Mill IB600DN.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Mill IB600DN. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Mill IB600DN.

Merk

Mill

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Diepte: 8,6 cm

Breedte: 65 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

25

Verwarmingsbereik

11 m2

Omschrijving van Mill IB600DN.

De Mill IB600DN biedt stijlvolle en geruisloze verwarming. De convectorkachel is gemaakt van staal en heeft 25 standen, variërend van 5 tot 30 graden. Met behulp van de ingebouwde thermostaat houdt de kachel de temperatuur op peil. Heb je speciale wensen? Kalibreer de temperatuur naar wens. Bovendien heeft de IB600DN ook een nachtmodus, waardoor het vermogen aanzienlijk wordt gereduceerd voor kortere periodes. Met een vermogen van 600 watt verwarmt de kachel een kleine tot middelgrote ruimte van 11 vierkante meter. Of je nu thuis bent of op kantoor; de Mill IB600DN biedt comfortabele en energiezuinige verwarming.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt zichzelf uit bij omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Mill IB600DN.

Mill IB600DN. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Diepte: 8,6 cm
  • Breedte: 65 cm

Mill IB600DN. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Mill IB600DN. kan als volgt: Wandmontage.

Mill IB600DN. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Mill IB600DN. heeft 25 standen.

Mill IB600DN. heeft een verwarmingsbereik van 11 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Mill IB600DN. volstaat.