1. producten
  2. Eurom Sani 800 Wifi Wit.

Eurom Sani 800 Wifi Wit.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Sani 800 Wifi Wit.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Sani 800 Wifi Wit. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Wit.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 115 cm

Diepte: 5 cm

Breedte: 55 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

Verwarmingsbereik

31 m2

Omschrijving van Eurom Sani 800 Wifi Wit.

De Eurom Sani 800 Wifi Wit heeft een unieke infrarood technologie die zorgt voor een aangename temperatuur in je badkamer. Zelfs in ruimtes tot 31 vierkante meter is de kachel in staat om de gewenste temperatuur te behouden. Met de timerfunctie stel je eenvoudig een vooraf ingestelde tijd in, zodat je badkamer al voor je klaarstaat als je `s ochtends wakker wordt. De timer voorkomt ook dat je de kachel vergeet uit te zetten. Daarnaast is het ook mogelijk om de kachel op afstand uit te zetten via de app. Met deze kachel ben jij gegarandeerd van een warme badkamer!

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet. Een elektrische sfeerhaard maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat.

Minpunten
  • De kachel heeft geen omvalbeveiliging, waardoor hij niet automatisch uitgaat als hij onverwacht omvalt.

Veelgestelde vragen over Eurom Sani 800 Wifi Wit.

Eurom Sani 800 Wifi Wit. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 115 cm
  • Diepte: 5 cm
  • Breedte: 55 cm

Eurom Sani 800 Wifi Wit. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Sani 800 Wifi Wit. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Sani 800 Wifi Wit. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Sani 800 Wifi Wit. heeft standen.

Eurom Sani 800 Wifi Wit. heeft een verwarmingsbereik van 31 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Sani 800 Wifi Wit. volstaat.