1. producten
 2. Eurom Wall Designheat 2000R.

Eurom Wall Designheat 2000R.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Wall Designheat 2000R.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Wall Designheat 2000R. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Wall Designheat 2000R.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 19,5 cm

Diepte: 11,5 cm

Breedte: 56,5 cm

Type elektrische kachel

Keramische kachel, Ventilatorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

39

Verwarmingsbereik

20 m2

Omschrijving van Eurom Wall Designheat 2000R.

De Eurom Wall Designheat 2000R biedt efficiënte verwarmingsmogelijkheden voor elke ruimte. Deze kachel is perfect voor het verwarmen van kleinere ruimtes, zoals een gang of een kleinere kamer. Dankzij de led-display is het gemakkelijk om de ingestelde temperatuur af te lezen. Je kunt deze kachel bedienen met de 2 knoppen aan de linkerzijde, maar ook met de meegeleverde afstandsbediening. De behuizing van kunststof zorgt voor extra stevigheid en lange levensduur. Met een maximaal vermogen van 2000 watt is deze kachel een perfecte toevoeging voor extra warmte in je huis of kantoor.

Pluspunten
 • Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel

  .

  -> Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel. De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat

  .

  -> De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. Je bedient de elektrische kachel vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening

  .

  -> Je bedient de elektrische kachel vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel maakt veel geluid tijdens het verwarmen. Deze kachel is niet waterdicht en daarom is hij niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel maakt veel geluid tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over Eurom Wall Designheat 2000R.

Eurom Wall Designheat 2000R. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 19,5 cm
 • Diepte: 11,5 cm
 • Breedte: 56,5 cm

Eurom Wall Designheat 2000R. is een Keramische kachel, Ventilatorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Wall Designheat 2000R. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Wall Designheat 2000R. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Wall Designheat 2000R. heeft 39 standen.

Eurom Wall Designheat 2000R. heeft een verwarmingsbereik van 20 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Wall Designheat 2000R. volstaat.