1. producten
  2. Eurom Alutherm 1500 Wifi.

Eurom Alutherm 1500 Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 1500 Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 1500 Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 1500 Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 41 cm

Diepte: 9 cm

Breedte: 76 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

15 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 1500 Wifi.

De Eurom Alutherm 1500 Wifi is een uiterst gebruiksvriendelijke kachel die je kunt gebruiken in een ruimte met een oppervlakte tot 15 vierkante meter. Je bedient de kachel op 3 manieren: met de thermostaat op de kachel zelf, met de afstandsbediening die bij de kachel wordt geleverd, of met de app die je installeert op je smartphone. Met de meegeleverde voetjes en bevestigingsbeugels kun je de kachel staand gebruiken of aan de muur bevestigen. In het geval van oververhitting of als de kachel omvalt, schakelt de kachel automatisch uit door de ingebouwde beveiligingen. Als je de kachel wilt gebruiken in de badkamer, raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je de kachel mag plaatsen.

Pluspunten
  • Deze kachel kun je bevestigen aan de muur of neerzetten met de meegeleverde voetjes. Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om staand in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 1500 Wifi.

Eurom Alutherm 1500 Wifi. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 41 cm
  • Diepte: 9 cm
  • Breedte: 76 cm

Eurom Alutherm 1500 Wifi. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 1500 Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 1500 Wifi. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 1500 Wifi. heeft 3 standen.

Eurom Alutherm 1500 Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 15 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 1500 Wifi. volstaat.