1. producten
 2. Mill CO2200LEDMAX.

Mill CO2200LEDMAX.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Mill CO2200LEDMAX.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Mill CO2200LEDMAX. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Mill CO2200LEDMAX.

Merk

Mill

Afmetingen

Hoogte: 38,2 cm

Diepte: 24,5 cm

Breedte: 62 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Radiator

Plaatsing

Vrijstaand

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

25

Verwarmingsbereik

30 m2

Omschrijving van Mill CO2200LEDMAX.

Met de Mill CO2200LEDMAX kun je je ruime woonkamer van maximaal 30 vierkante meter gemakkelijk verwarmen. De preciesheid van de kachel stelt je in staat om je gewenste temperatuur heel precies in te stellen met een draaiknop en het display aan de zijkant. Met de handgrepen kan de CO2200MECMAX moeiteloos van ruimte naar ruimte verplaatst worden. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen je klushok of je woonkamer. De omval- en overhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de kachel ook nog eens veilig staat in iedere ruimte. Met deze kachel kun je de hoogte van het wattage en de temperatuur zelf instellen om je ruimte snel op te warmen.

Pluspunten
 • De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat.De temperatuur wordt goed in de gaten gehouden door de thermostaat. De kachel schakelt zichzelf uit bij omvallen en bij oververhitting

  .

  De kachel schakelt zichzelf uit bij het omvallen en bij te hoge temperatuur. Een convectorkachel maakt vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen

  .

  Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het verwarmen.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom is hij niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een convectorkachel is minder geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes mee te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Mill CO2200LEDMAX.

Mill CO2200LEDMAX. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 38,2 cm
 • Diepte: 24,5 cm
 • Breedte: 62 cm

Mill CO2200LEDMAX. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Radiator.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Mill CO2200LEDMAX. kan als volgt: Vrijstaand.

Mill CO2200LEDMAX. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Mill CO2200LEDMAX. heeft 25 standen.

Mill CO2200LEDMAX. heeft een verwarmingsbereik van 30 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Mill CO2200LEDMAX. volstaat.