1. producten
  2. Mill GL600WIFI3 Wit.

Mill GL600WIFI3 Wit.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Mill GL600WIFI3 Wit.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Mill GL600WIFI3 Wit. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Mill GL600WIFI3 Wit.

Merk

Mill

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Diepte: 7,8 cm

Breedte: 66,5 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

25

Verwarmingsbereik

11 m2

Omschrijving van Mill GL600WIFI3 Wit.

Met de Mill GL600WIFI3 Wit heb je de perfecte oplossing voor het verwarmen van je badkamer. Dankzij de afstandsbediening stel je eenvoudig de temperatuur in naar wens. De convectie kachel is tevens voorzien van een weektimer, waarmee je de kachel al 's ochtends vroeg kan laten aanslaan. Wanneer je de Millheat app download, kun je de kachel ook op afstand bedienen. Hiermee pas je de temperatuur aan als je na een middagje in het park thuiskomt. De kachel is eenvoudig te monteren met de meegeleverde muurbeugels. Zo geniet je van een warme badkamer, precies zoals jij dat wil.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Millheat app op je smartphone of tablet. De kachel heeft een ecostand waarmee je minder energie verbruikt. Dankzij de timer stel je de kachel zo in dat hij na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Mill GL600WIFI3 Wit.

Mill GL600WIFI3 Wit. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Diepte: 7,8 cm
  • Breedte: 66,5 cm

Mill GL600WIFI3 Wit. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Mill GL600WIFI3 Wit. kan als volgt: Wandmontage.

Mill GL600WIFI3 Wit. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Mill GL600WIFI3 Wit. heeft 25 standen.

Mill GL600WIFI3 Wit. heeft een verwarmingsbereik van 11 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Mill GL600WIFI3 Wit. volstaat.