1. producten
 2. Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Diepte: 4 cm

Breedte: 100 cm

Type elektrische kachel

Infrarood kachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

37

Verwarmingsbereik

18 m2

Omschrijving van Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

Ben je op zoek naar een verwarmingsoplossing die er ook nog eens trendy uitziet? Dan is de Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi de perfecte oplossing! Deze kachel is slechts 4 cm dik en heeft een ombouw van glas, waardoor hij in bijna elk interieur past. Eenvoudig te bevestigen aan de muur, bedien je de kachel via de app op je smart device (iOS en Android). Met 450 watt verwarmt de infrarood kachel een ruimte tot maximaal 18 vierkante meter. Stel een weektimer in en je hebt er geen omkijken meer naar. Met de meegeleverde temperatuursensor heb je altijd de temperatuur onder controle. Infrarood technologie geeft geen directe hitte af, maar verwarmt de ruimte op een aangename manier. De Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi is dus een ideale oplossing voor het verwarmen van je woning of kantoor!

Pluspunten
 • Dankzij het grote aantal standen kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens instellen.Een infraroodkachel is geschikt voor plaatselijke verwarming of voor gebruik in ruimtes die minder goed geïsoleerd zijn

  .

  Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart-app (Android / iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 60 cm
 • Diepte: 4 cm
 • Breedte: 100 cm

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. is een Infrarood kachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. kan als volgt: Wandmontage.

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. heeft de volgende functies:

 • Display: Ja
 • Timer: Ja
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. heeft 37 standen.

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. heeft een verwarmingsbereik van 18 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. volstaat.