1. producten
  2. Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs.

Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs.

Merk

Duux

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Diepte: 6,5 cm

Breedte: 80 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Paneel

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

30 m2

Omschrijving van Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs.

De Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs is de ideale oplossing voor het verwarmen van jouw huis. Met een vermogen van 2000W en een bereik van maximaal 30 vierkante meter is hij geschikt voor verschillende ruimtes. De kachel is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening of de app. Daarnaast kun je de instellingen op afstand aanpassen, waardoor je thuiskomt in een warm huis. De kachel is gemaakt van duurzaam materiaal en is te gebruiken met de meegeleverde muurbeugel of aluminium voeten. Zo kun je hem zowel aan de muur hangen als staand gebruiken. Met de Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs verwarm je niet alleen je woonkamer, slaapkamer of garage, maar ook op de camping of in andere ruimtes.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Duux-app op je smartphone of tablet. Deze kachel is geschikt om zowel op de grond te plaatsen als aan de muur te hangen. De kachel heeft ook een eco-stand waarmee je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs.

Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Diepte: 6,5 cm
  • Breedte: 80 cm

Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Paneel.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. heeft 3 standen.

Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. heeft een verwarmingsbereik van 30 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Duux Edge Smart Convector 2000W Grijs. volstaat.