1. producten
  2. Eurom Alutherm 800XS Wifi.

Eurom Alutherm 800XS Wifi.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Alutherm 800XS Wifi.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Alutherm 800XS Wifi. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Alutherm 800XS Wifi.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 42,9 cm

Diepte: 21,5 cm

Breedte: 56 cm

Type elektrische kachel

Convectorkachel

Model elektrische kachel

Radiator

Plaatsing

Vrijstaand, Wandmontage

Display

Ja

Timer

Ja

Thermostaat

Ja

Aantal standen

35

Verwarmingsbereik

10 m2

Omschrijving van Eurom Alutherm 800XS Wifi.

Met de Eurom Alutherm 800XS Wifi convectorkachel creëer je eenvoudig een warme omgeving voor al je creatieve hobby's. De kachel is niet alleen bedienbaar met een afstandsbediening, maar ook met de Eurom Smart app. Hierdoor kun je de kachel al aan zetten wanneer je je ontbijt of lunch klaarmaakt. Je komt dus niet meer uit je creatieve bui om de kachel te bedienen. Met de meegeleverde voeten is de kachel als vrijstaande kachel te gebruiken, maar je kunt de kachel ook op een vaste plek monteren. Daarnaast is de kachel bijna geruisloos tijdens het verwarmen. Wil je de kachel in de badkamer gebruiken? Kijk dan eerst in de handleiding waar je de kachel mag plaatsen.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. U met een convectorkachel bijna geen geluid tijdens het verwarmen. De kachel schakelt zichzelf automatisch uit bij omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over Eurom Alutherm 800XS Wifi.

Eurom Alutherm 800XS Wifi. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 42,9 cm
  • Diepte: 21,5 cm
  • Breedte: 56 cm

Eurom Alutherm 800XS Wifi. is een Convectorkachel. Daarnaast is het een Radiator.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Alutherm 800XS Wifi. kan als volgt: Vrijstaand, Wandmontage.

Eurom Alutherm 800XS Wifi. heeft de volgende functies:

  • Display: Ja
  • Timer: Ja
  • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Alutherm 800XS Wifi. heeft 35 standen.

Eurom Alutherm 800XS Wifi. heeft een verwarmingsbereik van 10 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Alutherm 800XS Wifi. volstaat.