1. producten
 2. Eurom Safe-t-Heater 2400.

Eurom Safe-t-Heater 2400.

5/5

Een kachel kopen om jou door de koude wintermaanden te helpen? Kachels zijn er in allerlei soorten en maten voor ieders wens. Op deze pagina kun je jezelf informeren over Eurom Safe-t-Heater 2400.. Ben je overtuigd geraakt? Bestel Eurom Safe-t-Heater 2400. snel en eenvoudig via de button hieronder en ga een comfortabele winter tegemoet.

Specificaties Eurom Safe-t-Heater 2400.

Merk

Eurom

Afmetingen

Hoogte: 26 cm

Diepte: 13,5 cm

Breedte: 18 cm

Type elektrische kachel

Keramische kachel, Ventilatorkachel

Model elektrische kachel

Box

Plaatsing

Vrijstaand

Display

Nee

Timer

Nee

Thermostaat

Ja

Aantal standen

3

Verwarmingsbereik

38 m2

Omschrijving van Eurom Safe-t-Heater 2400.

Met de Eurom Safe-t-Heater 2400 kun je eenvoudig je woonruimte verwarmen. Door de 3 vermogensstanden heb je altijd de juiste hoeveelheid warmte bij de hand. De verwarming is hierdoor behaaglijk en je hoeft je geen zorgen te maken dat de kamer te warm of te koud wordt. Naast de regelbare thermostaat is de kachel voorzien van een omval- en oververhittingsbeveiliging. Zo kun je altijd op een veilige manier gebruik maken van de kachel. De strakke en moderne look van de Eurom Safe-t-Heater 2400 zal zeker opvallen in je woning. De kachel is gemaakt van kunststof en metaal, waardoor hij een robuuste uitstraling heeft. De kachel is tevens eenvoudig te bedienen met de regelbare thermostaat. Zo wordt verwarming hebben in je woning nog eenvoudiger.

Pluspunten
 • De kachel heeft een relatief groot warmtebereik van 38 vierkante meter

  .

  = De kachel heeft een relatief groot warmtevermogen van 38 vierkante meter. Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel

  .

  = Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel. De kachel schakelt zichzelf uit bij omvallen en bij oververhitting

  .

  = De kachel schakelt zichzelf uit bij omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
 • Deze kachel is niet waterdicht en daarom is hij niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Eurom Safe-t-Heater 2400.

Eurom Safe-t-Heater 2400. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 26 cm
 • Diepte: 13,5 cm
 • Breedte: 18 cm

Eurom Safe-t-Heater 2400. is een Keramische kachel, Ventilatorkachel. Daarnaast is het een Box.

Verschillende kachels hebben andere plaatsingsmogelijkheden. De installatie voor Eurom Safe-t-Heater 2400. kan als volgt: Vrijstaand.

Eurom Safe-t-Heater 2400. heeft de volgende functies:

 • Display: Nee
 • Timer: Nee
 • Thermosstaat: Ja

De aantal standen van een kachel geeft aan hoeveel mogelijkheden er zijn om de temperatuur te veranderen. Eurom Safe-t-Heater 2400. heeft 3 standen.

Eurom Safe-t-Heater 2400. heeft een verwarmingsbereik van 38 m2. Meet de grootte van de kamer die je wilt verwarmen van te voren om te zien of Eurom Safe-t-Heater 2400. volstaat.